2 hónapossal esküvő. Ki hogyan oldotta meg?
én nem vinném az tuti
nagyiknál hagynám és nem maradnék reggelig.
legyen már eszed, és két hónapos minek lenne ott?
hangos zene, sok ember stb.
menjél egyedül és maradjon az apjával, vagy fordítva
Semmi képp nem maradnék a vacsin/ bulin egy picivel.
Mi voltunk esküvőn tavaly. Akkor volt 10 hetes a babánk. Kivettünk egy szobát a helyszín melletti hotelban, és felváltva babáztunk a férjemmel és anyummal. Vacsi alatt én voltam vele ( akkor volt fürdetés, altatás) aztán jött anyum. Kb 1,5 óránként váltottuk egymást.
Jól éreztük magunkat, a babának is így volt a legjobb. Nem bántam meg h így csináltuk
háát gyerekkel nagyon macerás lesz..
Senki nincs akire pár órát ott hagyhatnátok.?
Vidd a picit, amíg bírja addig maradtok, úgyis jelzi ha nem tetszik neki.
Az is legyen előre megbeszélve, hogy ha pl a ceremónia alatt sír, akkor ki megy ki vele.
Vegyetek ki a közelben egy szobát, és ott tudod altatni, felváltva vigyáztok rá, vagy ha egy épületben van a lagzival, akkor akár bébiőrrel is ott tudjátok hagyni.
nagyinál nem tudod ott hagyni? fejsz le neki tejet aztán éjfélre hazakeveredtek?
egyébként mi 4 hós korában vigyáztunk sógornőm babájára a férjemmel...nulla gyerekes tapasztalat nemvolt akkor még, és nem is ismert minket a baba még sem volt semmi gond...2 hónapossal meg ugye elvileg még konnyebb....a templomi utan hazajott szopiztatni furdetni altatni...aztan 8ra visszamentek a vacsira es ott voltak hajnal egyig...23.00kor felkelt a pici, odaadtam a lefejt twejet aztan alomba ringattuk. biztos van valaki aki hasonlo modon tudna vigyazni a tietekre...oda biztos hogy nem vinnem a vacsorara....
Mi 2 hóssal voltunk, de pici esküvön ebèddel. Szertartás azt hiszem 11-kor volt, utàna ebèd kis beszèlgetès ès 4-kor már indultunk haza. 5-6 órát voltunk el, odafelè meg visszafelè aludt a kocsiban, plusz az ebèd közepèn a szèkem mellett a hordozóban is szundított egyet. Így kènyelmes volt, de nem volt hangos zene, kiabálás, több szàz ember.
Esti mulatósra biztos nem vinnèm (mèg most 1 èvesen se), mivel 8-tól alszik àgyban szèpen reggelig. Egy kicsivel se bírná tovàbb. Sose sír, de ha szegènyt zajos helyen èbren tartanàm este 8 utàn szerintem belebolondulna ès zokogna. Csak úgy kivitelezhetö, ha közeli csendes szobában biztosítva van a nyugalma ès felügyelete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!