2 hónapossal esküvő. Ki hogyan oldotta meg?
Valakinek( kiknek) nagyon nem tetszik hogy az anyukák attól hogy anyák lettek még nem ülnek otthon a 4 fal között a babájukkal 😁
De sok az irigy ember!
A válaszok alapján meg leszünk kövezve, de nálunk ez nem gond. A gyerek asztal és a kisgyerekes családok mindig a zenekartól legtávolabbi asztalnál kapnak helyet alapból. A társaságunkban sok a baba és mindig végigbulizzák velünk az éjszakát. Persze hozzá tartozik, hogy a párok igyekeznek is odafigyelni a kisgyerekesekre.
A mi esküvőnkön előre tudtuk, hogy egy baba lesz és két kis totyogós, szerettük volna, ha a lagzin is maradnak. Nekünk alapból volt egy nagyobb szobánk a helyszín mellett az öltözködéshez, megbeszéltük a baba anyukájával (aki egyébként igen jó barátnőm), hogy ő őrzi a kulcsot és felugorhat bármikor a picivel. Így mindent megtudtak oldani és a linkelthez hasonló fülvédőben a kiscsaj gyakorlatilag végig szundította a bulit, amikor éppen nem kézről kézre járt.
Anyukának és apukának is buli volt a buli, hiszen mindig akadt valaki, aki az alvó pici mellett ült, amíg anyuék táncoltak. Én is sokat szórakoztattam már a kiscsajt mások esküvőjén és tudom, hogy a miénkkel is ugyanígy lesz ez majd. :)
Nem mondom, hogy ott kell lenni reggelig babával, de szerintem éjfélig, hajnali 1-ig viselhető.
A totyogósok pedig jobban pörögtek, mint mi. Alig bírták őket "hazarángtani". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!