Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti megbocsátanátok ezt?

Ti megbocsátanátok ezt?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek 4.5 hónapja született kisfia. Majdnem 9 éve van férjnél, tervezték a babát.

Nem egy panaszkodós fajta, de nemrég elmesélte, mert már nem tudta magában tartani, hogy milyen pocsék volt az egész terhessége a férje miatt.

A férje teljesen kifordult magából. Korábban is féltékeny típus volt, de a terhesség alatt fokozódott.

Mikor a barátnőm 8 hónapos terhes volt, talált egy foltot a lepedőn és megvádolta a feleségét, hogy biztos megcsalta! 8 hónapos terhesen!

Sosem volt oka féltékenykedni egyébként.

Másik eset: mikor haza ért a munkàból látta, hogy a lábtörlő el van mozdulva, ebből arra következtetett, hogy pasi volt a feleségénél.

Ráadásul a terhesség nem volt zökkenőmentes, mert volt rá esély, hogy beteg lesz a baba. Nagyon sokat idegeskedett szegény lány, egyáltalán nem tudta élvezni a dolgot és akkor a férje még rátett egy lapáttal.

Több terhessége pedig nem lesz, mert nem akar több gyereket.

Nem szokott a magánélwti gondjaikba beavatni senki, de ez már annyira nyomta a lelkét, hogy el kellett mondania.

Ti megbocsátanátok?

2019. márc. 18. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Nem, egyértelmű,hogy nem. Ez a férfi egy S***eggfej! Azon ,hogy el mozdult a lábtörlő és megcsalással vádolta,na ott dobtam volna. Ez már mindennek a teteje.

Lehet, hogy pont ő az aki megcsalja a feleségét, nem lehetséges?

A mondás is így tartja: az jaj veszékel akinek ég a háza!

2019. márc. 18. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

"Korábban is féltékeny típus volt..."

Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol!

Minek szült egy ilyen alaknak?

2019. márc. 18. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Így van, nemhogy tobbet, de még egyet se kellett volna egy ilyennek szűlni.
2019. márc. 19. 01:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Még a terhesség előtt nem volt ennyire szélsőségesen féltékeny, csak olyan "normális" módon.

Egyébként egy tök rendes pasiról van szó. Nem gondoltam, hogy ilyen is tud lenni.

Utolsó: milyen többet? Csak 1 gyerekük van és nem lesz több.

2019. márc. 19. 05:25
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is volt egy beteges féltékeny barátom, miközben nekem ő a mindenem volt, ő addig folyamatosan vádolt, kikészitett, sirtam is, ugy éreztem en nem érdemlem ezt es még ő jött olyan szövegekkel hogy megbocsát.

Na itt fejeztem be vele végleg.

Erre lett masik parja, értetlenul néztem hogy az a nő nincs képben azzal hogy egy beteg emberrel van? Szült neki gyereket aztán szétmentek, az apa facen azota is a nőt szidja, féltékeny kepeslapok, lelépett biztos más ffi van, aljasak a nők, stb, a gyerek csak tv-t, laptopot ilyeneket kap tőle hogy felvágjon másoknak(a karacsonyi képen latszik a kicsigyerek csalodasa, örömmel bontogat, talán maci, lego, robot? Erre egy laptop. Kövi képen a gyermek csalodott arca)

A pasi gusztustalan féreg, valodi szeretet nincs benne ill arra nem képes, kivancsi vagyok ilyen apaminta hogyan hat a gyermek személyiségfejlodesere.

De másik exem meg agreasziv volt, neki ment a nőknek is, gyerekként eltörte az apja orrát amire azota is büszke, állatokat is verte, kislány gyereket akart aki nem fog majd nekimenni ha felnő, vele is szakitottam es mit ad isten a kövi nő neki is szült. Kisfia lett.. tuti hogy a gyereke sem fog pofon es veraláfutás nelkul felnőni.

A nők valahogy mintha nem féltenék annyira a gyereküket hogy legalabb azt megnézzék kinek szülnek.

A nő bűnrészes ha elnézi hogy a gyereke szenvedjen az apja miatt es ne kapjon egeszseges mintat.

A gyerekeket sajnálom csak. Olyan ártatlanul jönnek világra, azt sem tudják kinek a kezébe kerültek. Résztvét nekik.

2019. márc. 19. 06:59
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Az en párom is betegesen féltékeny volt. Terveztük a babát és valahogy alábbhagyott a féltékenykedéssel. Terhességem alatt teljesen lenyugodott. Szülés után egyszer bepróbálkozott a "hiszijével" de megmondtam,hogy nálam ezzel szakítást fog elérni. Azóta mint akit kicseréltek.
2019. márc. 19. 07:44
 7/7 anonim ***** válasza:
65%

#5 ïgy van.

Nekem is volt par ilyen gyoker az eletember, szerencsere magamtol idoben rajottem, és leleptem. Azota még mindíg nincs senkije az egyik debilnek, pedig több ev eltelt, és még mindíg engem szíd. 🤣 Egy rohej volt az, azt sem értem, hogy hogy birtam ki vele, nemhogy gyereket szűlni neki, az soha meg se fordult a fejemben hogy gyereket szűljek neki, nem tudom, szerintem ezt amúgy erezni lehet, kinek erdemes, és kinek nem, de a Mai nök, mind vakok ezek szerint.

A bácsikám volt még olyan, hogy verte a nöket, 3-szor volt nös, 3gyereke lett, mind a 3nö elhagyta mert nem bírtak vele együtt élni azzal a debillel, de azokat a nöket se értettük soha, mert a bácsika is mindíg debil volt.

Azóta senkije nem akadt hosszú ideig, aki legalább elviseli, most meg állítólag összejött valami depresszió spinével a rehabról, aki vagdossa magát. Nos megtalálta a magához valót. 🤣De közös gyerekük nincs, szerencsère. AZ egész család reméli hogy nem is lesz.

2019. márc. 19. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!