Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igazam van? Szomszéd asszonyom...

Igazam van? Szomszéd asszonyom nagyon felvágott mikor a 9 és fél hónapos babája már totyorgott. Az enyém 11 hónaposan még nem ült és azt mondta, vigyem el gyógytornászhoz, hátha valami izom van letapadva vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés

Azóta az orvos is elküldött bennünket, de semmi baja a gyereknek.Na eltel kis idő.Az én fiam már beszél az ő korán totyogója meg még max babanyelven fújja.Mondta neki, ennyi idősen már bizony illene szavakat mondania, sőt kisebb mondatokat is.Erre azt mondja ,hogy majd jönnek a szavak a gyereknek magától, nem lehet azt erőltetni.Bezzeg az én gyerekemet elküldte volna gyógytornászhoz csak mert nem menetrend szerint ült ahogy kellett.Mondtam neki, csak kárt tesz a gyerekébe ha nem nincs időben neki állva a fejlesztésnek, simán lehetnek nehézségei a tanulással, lehet hogy beteg..Erre felkapta a vizet.

Amúgy jót akartam neki, mert múltkor mondta a másik szomszéd, hogy panaszkodott neki, hogy jó volna ha már beszélni kezdene, jobban megértenék egymást.

2019. márc. 14. 21:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%
11 hónaposan nem ül.
2019. márc. 15. 09:34
 22/34 anonim ***** válasza:
89%

Két pletykás hülye. Sajnálom hogy nincs jobb dolgotok, mint egymás életében turkálni, meg menőzni a gyereketek alapvető dolgaival: jajj beszél, jajj ül, jaj a wc-re ült....ennyire ne legyetek már igénytelenek. Nincs valami értelmesebb hasznosabb elfoglaltság? Vegyél elő egy könyvet bakker, vagy tanulj meg egy nyelvet. Vagy kötni.

Hajamat tépem az ilyen titpikus buta korlátoltemberektől mit ti.

2019. márc. 15. 10:24
 23/34 A kérdező kommentje:

Mitől vagyok pletykás? Attól,hogy felteszek egy kérdést?

Amúgy mint írtam szomszédok vagyunk,ha a kertbe kimegyünk is összefutunk, nem paneldzsungelbe élünk ,ahol csak a 4 fal meg a játszótér az opció vagy a játszóház.Elég buta és unintelligens volna, ha nem állnánk szóba egymással.Lehet panelba így megy ,de falun nem.Azt is írtam nem vagyunk egymás életébe, de óhatatlanul találkozunk, mert falun nem lehet elkerülni egymást főleg nem ha a másik a szomszédod.De persze itt mindenki okos.

És igen 18 hónapos státuszon már kérdezik, hogy hány szót mond.Nem tudom mitől volnék én ostoba ,meg ilyenek?

2019. márc. 15. 12:16
 24/34 anonim ***** válasza:
89%

Ja értem, tehát nálatok az összefutunki egymáshoz slunk azt jelenti, hogy kibeszélitek egymást neten. Meg direkt csipkelődtök, hogy bezzeg az én gyerem már hol tart.

Hát jó, n normális helyen élek, mi nem így szoktunk beszélgetni, hanem kulturáltan, nem egymást vegzálva, kötekedve. Elképzelhetetlen, nem?

Amúgy hiába játszod az agyad, a hülye szomszédod beparáztatott, hogy az ő gyereke előrébb jár, és most boldogan vágsz vissza, hogy másban a te gyereked van előrébb.

Erre mondtam hogy unatkozó pletyisek vagytok.

Találni kéne normális elfoglaltságot, és megtanulni beszélgetni egymás bsztatása nélkül, mert van ám olyan is.

2019. márc. 15. 12:28
 25/34 A kérdező kommentje:

Nem kibeszélem.De én is elvittem a gyerekem gyógytornászhoz mert tényleg késve volt a mozgása.A beszéd is fontos!Főleg ha anyuka mondja, hogy jó volna ha nem csak mutogatna hanem mondana is dolgokat.

Ha te találkozol a szomszéddal gondolom leizéled ha van gyereke és abszolút semmit se kérdeznek tőled illetve te se a másik anyától, mert akkor ugye már kurkásznál az életébe az meg milyen volna?...Akkor kíváncsi vagyok miről beszélsz a játszótéren ha megkérdezik, hogy a tiéd hol tart?Mellé beszélsz vagy elkezded az időjárást mert felétek intelligenséknél már csak ez a téma a megfelelő?

2019. márc. 15. 12:38
 26/34 anonim ***** válasza:
62%

Tök egyformák vagytok, megérdemlitek egymást.

Nem, nem kellene szavakat mondana.

Fiam majdnem 3 évesen kezdett beszélni, köszi, minden ok vele, áprilisban tölti a 6-ot, és megy suliba. Értelmes okos gyerek.

Örülök, hogy nincsenek ilyen szomszédaim, mint amilyenek ti vagytok.

Ennyire unalmas az életetek, hogy a gyerekkel kell egymásra licitálnotok???

2019. márc. 15. 12:41
 27/34 A kérdező kommentje:

Te dobálózol itt állandóan a licitálással, holott érthetően írtam már, hogy NÁLUNK szokás beszélni a másikkal..Te meg valószínűleg max a férjeddel beszélsz ezek szerint, nehogy bárki kérdezzen valamit.:)

Nem, nem unalmas az élet.Te viszont roppant unalmas ember lehetsz ha egy anyuka ismerősöd sincs akivel beszéltek arról is ,hogy épp mit tud a te illetve az ő gyereke.Nem összehasonlításból,meg versengésből, hanem mert anyaként a gyerek is a részévé válik a társas kapcsolataidnak...persze már akinél.Nálad szent némaság van és a gyerekedről szó se esik.Értem köszönöm, görgess tovább nyugodtan!

2019. márc. 15. 12:51
 28/34 anonim ***** válasza:
77%

Az indulataidból itélve tyúkszemedre léptünk. Senki nem azt mondta, hogy ne beszéljetek a gyerekről, de ti látványosan egymásra licitáltok.

Én meg azt sajnálom, hogy ilyen szerncsétlenek vagytok, akiknek nincs jobb dolguk mint a gyerekükkel menőzgetni. Unatkozó házimamik :)

Nekem próbálnád megmagyarázni az én gyerekemnek hol kéne tartani, úgy küldenélek el a fenébe hogy csak cseng.

Mi lenne ha megkérdeznétek egymástól az érekes dolgokat, majd hagynátok, hogy ki ki a maga gyerekének a fejlődéséről döntsön? Hm? Az meg hogy itt beszéled ki a szánalmasság teteje.

2019. márc. 15. 13:12
 29/34 A kérdező kommentje:

Milyen indulat?:)Melyik sorom szól indulatból?

Nem kötelező válaszolni a kérdésemre.Ha szerinted szánalmas vagyok akkor bizonyára igazad van.Ha meg beszélek valakivel a gyerekemről attól meg unatkozó házimami mert nehogy már a gyerekről meg a másikéról, aki hasonló kor környékén jár szó essen.Igazad van na..Megnyugodtál?:)Érdemi válaszod nem sok volt itt, szóval haladj tovább és a frusztráltságod éld ki valami más kérdés környékén, olyan helyen ahol értékelik hogy nem a kérdésre válaszolsz hanem a kérdezőt köpködöd!

Hajrá:)

2019. márc. 15. 13:20
 30/34 anonim ***** válasza:
61%
Neked tényleg nincs jobb dolgod??
2019. márc. 15. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!