A 12 éves fiam kis kora óta nem eszi meg a felvágottakat. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
#evés #felvágott.gyerek
2015. ápr. 18. 18:40
1/18 anonim válasza:
Mondjuk: semmi?
Miért ne lehetne a tiétektől eltérő ízlése?
3/18 anonim válasza:
nekem is volt ismerősöm aki nem eszi, sőt olyan is aki csak azt eszi, de a húst egyéb formában nem, mert nincs rá gusztusa, tehát nem eszik rántott húst, de virslit, párizsit meg igen, mert hogy az nem hús...:D
amúgy szerintem sem nagy baj ha nem eszik felvágottat, menjetek el falura, vegyetek jó házi kolbászt, füstölt sonkát, hidd el, azokat megenné :)
4/18 anonim válasza:
Nekem olyanok is vannak ismeretségi körben, akik egyáltalán nem eszik meg a húst, már egészen pici koruk óta. A felvágottak amúgyis televannak rengeteg adalékanyaggal, inkább csak jót tesz magának azzal, ha nem eszi meg.
5/18 anonim válasza:
Okos és ösztönösen megérzi, hogy tele van adalékanyaggal. Ne felvágottat adj neki, hanem készíts otthon húsféléket, amelyeket felvágottként lehet enni (marhanyelv, egybesült fasirt). Kicsit macerásabb, de sokkal jobb.
6/18 anonim válasza:
Hát én 40 vagyok, és legalább 30 éve nem eszek felvágottat. Semmi bajom, csupán nem szeretem.
8/18 A kérdező kommentje:
Csak azért egy kicsit ciki,hogy mindig csak vajas zsemlét visz az iskolába.Mindig félek attól, hogy mikor kérdezik meg,hogy felvágottat mért nem rakok bele.
2015. ápr. 18. 19:26
9/18 anonim válasza:
hát vegyél neki bele sajtot, pástétomot, lekvárt, mézet, mogyorókrémet, mogyoróvajat, tonhalat, csinálj tojáskrémet, kőrözöttet, padlizsán krémet, cukkini krémet, avokádó krémet, gombakrémet, pl
10/18 anonim válasza:
Retek sajt zoldseg banan csokidara mogyorovaj EDES es sos fort tojas tojaslepeny lekvar
Mi soha nem eszunk felvagottat gyerekeink Sem szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!