Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Érezted már úgy, hogy a...

Érezted már úgy, hogy a férjed égőnek tart?

Figyelt kérdés

Mikor teherbe estem a férjem elkezdett nélkülem menni mindenhova, ahova addig együtt mentünk.

Azelőtt sohe nem akart nélkülem menni sehova, még ha küldtem sem. Bulizni nem jártunk, inkább a barátainkhoz mentünk el.

Már 8 hónapos a kisfiúnk és már nagyon sok minden történt, ami miatt azt érzem égőnek tart.

Nem visz sehova, csak az anyjáékhoz járunk. Ha elmegyünk bevásárolni akkor is inkább kint marad a kocsiban vagy megy az autós-pasis részlegre.

El nem vinne mekibe vagy a barátainkhoz vagy bármi. Pl. most itt vannak az ismerősei(én nem ismerem őket), de be sem hívja őket, kint vannak az udvaron, csak a kisfiunkat vitte ki megmutatni nekik.

Nem vagyok öntelt, de külsőleg olyan vagyok, mint szülés előtt, annyi, hogy egy kis bőr maradt a hasamon. Jól kommunikálok, nem szoktam kimondottan ciki helyzetekbe kerülni meg semmi olyan nincs, ami miatt el kellene rejtenie mások elől. Egyszer a terhességem alatt az egyik bevásáróközpontban kiöntöttem egy pohár kólát. Akkoriban már nagyon vizesedtek az újjaim, egyszerűen nem éreztem a poharat. Erre ő: 'b@d meg, akkora égés vagy!' Könnybe lábad a szemem és lecseszett, hogy el ne kezdjek már sírni, meg hogy inkább ő megy is ki a kocsiba. El is ment.

gondoljátok hogy éreztem magam. Ott ültem a nagy hasammal és ááááá....

De ez volt az egyetlen ilyen eset, egyébként normálisan beszél velem.

Mikor mondom neki csak cammog és mondja, hogy dehooooogyyy, stb.

Kívánni sem kíván már, de én nem erőltetem, mert szerintem az ciki egy nőtől.

Hasonló tapasztalat? Mit tegyek?

2010. júl. 2. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

terhesen,mindig leettem magam,de csak nevetünk rajta...

amugy igen,néha én is éreztem h a párom égőnek tart...

2010. júl. 2. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

Tudod, ha ez így van, már rég ott kellett volna hagynod a büdös fenébe.

Suttyó paraszttal vagy együtt.

Ha boldog akarsz lenni keress mást.

2010. júl. 2. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Basszus,ne bent ücsörögj menj ki hozzájuk! És ezt nagyon hamar beszéljétek meg a férjeddel! És mi az ,hogy cici neked kezdeményezni a szexet? Ez butaság!Én bizony rámászok az emberre,ha úgy adódik. Egy pár vagytok beszéljétek meg,mert amiket itt leírtál az még a kapcsolatotokba is kerülhet!
2010. júl. 2. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
szegenykem,hat nem lehet konnyu neked,de nem lehet hogy valamivel kivaltod ezt nalla?Pl te szoktal e kozeledni fele?szerintem probald meg ujra meghoditani mert lehet ha picit kiszoritottnak erzi magat amiota a gyerek van,talaj ki kozos programot,szerezz neki oromet egy gyertyafenyes vacsival vagy mondjuk egy szexi fehernemuvel(nem ciki,o a ferjed akkor miert lenne mar ciki ha te kozeledsz)ha ezek utan is bunkon viselkedik akkor vele van a baj.sok sikert;))
2010. júl. 2. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul állsz hozzá. Igenis menj ki te is, elvégre te vagy a felesége, te vagy a gyereke anyja. És mi az, hogy ciki kezdeményezni? Nálunk 3 alaklomból 2x én kezdeményezek, és a párom nagyon hálás, mert sose tudja, mikor vagyok kidögölve, és inkább aludnék. Néha én is érzem, hogy égőnek tart, de tojok rá, hiszen néha én is őt. És ha nem felelek meg neki, akkor el lehet tolni a biciklit. Lehet, hogy nagyképűen hangzik, de ilyenkor mindig azt gondolom, hogy inkább örüljön, hogy ilyen nője van, hiszen én ISMEREM, a szaraival együtt, mégis szeretem, és tolerálom. :D
2010. júl. 2. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem szokta mondani,hogy kövér lettem.Ezen nincs mit szépíteni,akkora a hasam,mint 9hónaposan,pedig már megszültem.Szoptatok így még nem kezdtem diétába csak mozgok többet,de nem segit.Tudom,hogy nem tetszik neki,és szoptatás után azon leszek,hogy ezt leadjam ha hónapokig nem eszek akkor is.Szóval elötte(nem önteltségből mondom)nagyon jól néztem ki.Ahogy kellett.Ennek ellenére a férjem nem szégyel.A kezemet is szokta fogni és puszit is ad bárhol.Ahogy irtad nekem egyből az jutott eszembe,nem szégyel,hanem kiszeretett belőled és elege van.Ne legyen igazam,de a hiba a férjedben van.
2010. júl. 2. 23:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindenki véleményét nagyon köszönöm.
2010. júl. 3. 07:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra gondoltam.Még ha égőnek is tart is a férjed az milyen dolog.Gondolod ha szeretne égőnek tartana??hát nem hinném...És hogy ott hagyott mert kiöntöttél egy pohár italt?és az sem érdekelte hogy sirsz?hát ez is jelenthet valamit, hiszen ha még mindig érezne irántad valamit nem lenne közönbös neki az hogy esetleg te sirsz..Meg egyáltalán.Én azért leülnék és alaposan megbeszélném vele azt hogy miért viselkedik igy.
2010. júl. 3. 08:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát durva hogy mert egy kólát kiöntöttél otthagyott terhesen sírni. Nagyon bunkó volt az tuti.

Meg hogy most is bent ülsz, menj ki. Ne hagyd neki hogy így viselkedjen veled. Azt a gyereket viszi ki akit te hordtál ki, te szültél meg és te gondozol nap mint nap. Nehogy már! vagy akkor a gyerekkel se dicsekedjen. Menjen akkor a sunyiba ha ennyire szemét.

De ne hagyd magad. Bár tudom nagyon nehéz amikor megalázva érzed magad akkor inkább elbújsz és egy kis letolást is úgy élsz meg mintha hatalmas lenne. Nem szabad!!!

Állj a sarkadra! Ha te nem vagy jó neki menjen máshoz, de a gyereket sem fogja nélküled kivinni és mutogatni. Mert a gyerekhez te is hozzátartozol.

Az is eszembe jutott hogy annyira érzékeny vagy már az örökös lecseszéseitől, cserben hagyásaitól, hogy lehet fél, hogy mások előtt ő kerül kellemetlen helyzetbe mert beszól neked valamit és te érzékenyen reagálsz és őt fogják bűnösnek tartani. valami ilyesmi.

Vagy allergiás rád. De akkor ne dicsekedjen a gyerekeddel sem!!!

Vagy van valakije.

Állj a sarkadra, beszélj vele és mondja meg kerek perec mi van, mi a baja, mi a baja viselkedéseddel. De ne alázkodj meg neki!!! Ne hagyd hogy elintézze, hogy ááá semmi stb.

Ha nem lenne gond, te most kint lennél a vendégekkel a gyerekedet büszkén mutogatva.

Vagy zavard el a francba, ne is foglalkozz vele. Járj el otthonról, szerezz sok sok önbizalmat és sok sok barátot, barátnőt. Lehet rájön, hogy te is ugyanolyan ember vagy mint más és látja majd hogy népszerű vagy, nem vagy ráutalva és lehet megjön az esze.

Ha meg van valakije, vigye a cuccát és menjen. inkább maradj egyedül, de büszkén, mint vele és elnyomva, megalázva.

2010. júl. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!