Vannak olyan nők akik szinte sportot űznek az
abortálásból védekezés helyett? Tudtok ilyenről?
Olvastam itt a kérdéseknél olyat, hogy volt akinek 10-20
abortálása volt.
Figyelt kérdés
Ti tudtok olyan esetekről? Mennyi az a szám? Mi számít egyáltalán soknak?
Pl.: az egyik kérdésnél olvastam.Idézet:
"Ismertem 2 nőt(az egyik inkább lány volt).
Az egyiknek 3 gyereke és 10 abortusza volt.
A másiknak(a fiatalabbnak) 5 gyereke és 8 abortusza."
De olvastam, olyat, egy eü-s dolgozó kommentjénél, hogy volt akinek 20 körül volt.
Tehát visszahozták. "Csodás" ... inkább legyen 5+ abortusza, de legalább szaporodjon. Nem, az ilyennek nem kéne szaporodnia, a gyereknevelésben is roppant felelősségteljes lehet...
2019. márc. 20. 07:57
33/48 anonim válasza:
“Nem, az ilyennek nem kéne szaporodnia, a gyereknevelésben is roppant felelősségteljes lehet...” - na igen...
2019. márc. 20. 14:54
34/48 anonim válasza:
szerintem semmi közöd nincs más méhéhez
2019. márc. 21. 10:45
35/48 anonim válasza:
Érdekes! Az államnak sincs! Mégis beleszól, hogy mikor és mit tehet a nő a saját méhével.
2019. márc. 21. 11:46
36/48 anonim válasza:
#35 ezt kifejtenéd?
2019. márc. 21. 19:30
37/48 anonim válasza:
Szerintem arra gondol, hogy a végleges megoldások olyan feltételekhez vannak kötve, mint 3 gyerek, vagy 40 éves kor, stb....
2019. márc. 21. 19:50
38/48 anonim válasza:
#36: pontosan ahogy #37 írta.
Ha bővebb tájékoztatást szeretnél, akkor olvasd el a #31-es által belinkelt cikket az új törvényről.
2019. márc. 21. 20:47
39/48 anonim válasza:
#38 azzal a szabályozással nem értek egyet. de amúgy ilyen nem csak nálunk van érvényben, Ausztráliában már évek óta van ilyen törvény (amivel szintén nem értek egyet)
2019. márc. 21. 21:03
40/48 anonim válasza:
Nekem nem volt egy se. De ha lett volna, akkor se gondolom, hogy lenne rajta mit szégyellni. Ha 5 lett volna, akkor se tartanám problémának. Kb. annyira rutinműtét, mint egy mandula kivétele. Nem kell ezt ennyire túlragozni. Számomra az a döbbenet, hogy 2019-ben még ekkora ügyet csinálnak egyesek pár abortuszból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!