Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki esetleg...

Van itt olyan, aki esetleg megbánta, hogy gyereket vállalt?

Figyelt kérdés

Aki úgy érzi, hogy az élete sokkal könnyebb és jobb volt azelőtt, mielőtt megszületett volna a gyereke és most hiányzik neki a régi élete?

Hogy lehet ezzel az érzéssel megbirkózni?

2019. febr. 28. 08:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként megint egy önsajnáló anyuka.Basszus ti mit hisztek mikorbele mentrk a gyerek vállslásba??Néha megetetem és el van magának a gyerek.Fekszik kussba egész nap?Vagy mi?Nem gyerek vagy gondolom aki nyávok a kiskutyáért,mert nem tudja mivel jár!Aztán kb 3 nap és le sem szarja.Te gyereked,magadnak szülted!Az eleje mindenkinek nehéz!3-4 hónap körul kezd a hasfájás elmulni és aludni fog estétől hajnalig.Nem tudsz mit csinálni.Illetve tudsz,add örökbe.Ez csunyán hangzik igaz?Hát nem csúnyábban mint amiket te írtàl!És nem vagyok szuper anya,mert nem egyszer volt h itt sírtam a babával együtt.De össze kaptam magam és ilyen gondolat mint neked meg sem fordult a fejemben!Egy csoda,egy kis élet!Védtelen maga tehetetlen,neked kéne a legnagyobb biztonságot jrlentened,benned bízik a legjobban és te így gondolod!Elsüllyednék a helyedben,nem kiírnám milyen érzéketlen vagy édesanya léttemre!!
2020. máj. 22. 07:55
 22/22 anonim ***** válasza:
Most nézem 1 éves kérdés.Én akkor vetéltem el!😡😡😡😡Szegény gyerek meg van még??Amugy azota van hála Istennek nekem is.
2020. máj. 22. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!