Az anyósom miért hajtja folyton, hogy el rontja a gyerekem?
A párommal rövid időn belül szeretnénk gyermeket. Ez a család előtt sem titok, ugyanis minden adott hozzá. Mégis, ha fel jön ez a téma az anyósom rá kezdi majd ő el rontja nekünk a gyereket. Pl tudja, hogy ellenzem, hogy korán kapjon majd édességet, azt mondja majd ő ad neki, a tudtom nélkül és stb. Mondtam, neki hogy szeretnék normalis gyermekkort biztosítani neki és nem akarom, hogy már kicsiként csak a tv meg a számítógép érdekelje, azt mondja majd ő azért is be ülteti elé.
Miért mond ilyeneket? Tudja, hogy bosszant mégis folyton ezzel jön.
Egyszerű hatalomháború, te tekintélyedet akarja aláásni.
És te mit mondasz ilyenkor, csak nézel mint borjú az újkapura?
Ha a gyerkőc majd kap egy anafilaxiás sokkot mert az anyós 3 hónaposan allergénekkel tömi akkor majd meglátod.
Ha legközelebb felhozza hogy csak azért is ellentmond neked,mint szülőnek, mond meg hogy ó köszönöm anyuka hogy előre szólt, így legalább tudom hogy soha ne hagyjam a gyerekkel felügyelet nélkül.
Ha meg ezután neked támad hívd segítségül a fiát.
Most állítsd le.
Ha szeretne unokázni úgy, hogy nem felügyelitek, akkor jobb lesz, ha korrektül áll a szülők kéréséhez.
Köszönd meg neki hogy előre szólt erről,akkor nem kell vigyázzni az unokára :P
Ilyen viselkedésű ember közelébe amúgy se engedném a gyerekem.
Jah, és még most rakd őt helyre mert rémálom lesz "vele" a terhesség és a szülés utáni időszak.
Ugyanilyen anyósom van, a terhesség idejét tönkretette, folyton jött taperolni, hívogatott, megfojtott tulajdonképpen a folyamatos jelenlétével, közbe hasonlókat mondott mint neked a tiéd. Hogy nehogy cukormentes diétát tartsunk, etessük rendesen stb.
Szülés után nem volt hajlandó hazamenni, (persze kedves kisfia se merte hazaküldeni), aztán kivertem a hisztit, elküldtem
Kisfiam allergiás a diós mogyorós dolgokra, két év múlva tettünk náluk egy látogatást, addig kb minden telefonhívásnál nyaggatott hogy miért van a gyerek dió mogyoró diétán, mondtam hogy mert nem eheti de ez nem volt elég indok ezek szerint, és amikor mentünk akkor is kértem hogy erre figyeljen oda, olyat ne fözzön-süssön, de nyilván a gyerek anyjának kérése nem elég,
Kisfiamnak diós piskótát adott, sokkot kapott, majdnem meghalt, mert ő majd megmondja mit ehet és mit nem, és olyan nincs hogy mogyoró diéta hát az ő idejében se volt ilyen..
A sokk után mondjuk befogta a pofáját de nem értem miért nem lehet azt csinálni amit a gyerek anyja kér..
Mondjuk anyós is majdnem meghalt, a puszta kezemmel akartam megfojtani. Kár hogy nem sikerült.
Tedd helyre amig nem leszel terhes mert a fejedre nő! Ne félj a konfliktustól, ez csak rosszabb lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!