Miért akartam az anyósom, hogy a gyerekem jobban szeresse öt, mint engem?
Olyan, mint amilyen a kérdés. Gyerekes.
Szedd már össze magad,állj a sarkadra, oszd ki az anyósod, aztán ennyi. Majd észreveszi magát.
Valószínűleg nem szeret az anyósod. Az enyém is ilyen és vigyázz, mert később úgy fog neki rólad beszélni...
Mi ezért lekorlátoztuk az unokázást. Nem volt könnyű, mint itt a gyakorin elképzelik. Sok vita, hiszti és sértődés. A férjeddel mindenképp beszélj és ő állítsa le az anyját. Nem az a baj, hogy unokázik, hanem a megnyilvánulása.
Sok sikert és türelmet.
Válaszoltunk!!!!!!!!!
Olvasni sem tudsz?
Nem fogja jobban szeretni. Az anyai gondoskodás hosszútávon nem tudja felülűberelni az anyós hízelgését a gyereknél. Nyilván szereti anyósod, de hiába ügyeskedik, ha te jól neveled, nincs az az isten, aki el tudná szeretni tőled. A gyerekek megérzik, ki szereti őket szívből.
Tapasztalat.
Istenem, mennyire gyerek vagy... Unokázik, és? Nem csak veled törődik a gyerek, és? Nagy ügy..
"Én vagyok az anyukàja, engem szeret a legjobban" Ez meg abszolút nem törvényszerű. egy idő után a gyerek halálosan unja azt akivel össze van zárva egy-huszonnégyben. És mi az hogy "csak" a nagymamája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!