Miért lesz minden étel amit főzök íztelen vagy rossz? Úgy csinálomi ahogy a receptbe van vagy ahogy mondják. Nem akarom hogy ne szeresse a főztöm a gyerekem!
Csak neked ízetlen,neki nem.
Mi már megszoktuk a jó fűszeres ételeket,sok sóval,mindennel.
De ő még nem,neki ízes ami nekünk ízetlen.
Kostold meg a bébiételt,ha nekem kellene megennek,én delikáttal/cukorral enném,magában borzasztó.
Nem tudom mekkora a gyerkőc, de az édes ételekbe is kell mindig egy csipet sót tenni, az kihozza jobban az ízeket, a főzelékbe pedig én mindig teszek egy kis fakanál vajat/margarint.
Ha kicsit pontosítanál, mi nem megy jobban tudnék segíteni.
De most a gyereknek főzött ételről van szó, vagy általánosságban minden kajádról?
Az,hogy a gyereknek (kortól függ)kevesebb fűszerrel főzöl, az normális!
Ha meg egyébként nem érzed finomnak a főztöd, arra azt tudom mondani,hogy majd kialakul!
Mielőtt megszületett a fiam, csak nagy ritkán főztem és én is általában netről, könyvből! Rájöttem, hogy az ott írt mennyiség, sokszor nem elég ahhoz,hogy ízletes legyen az étel!
Akkor kezdtem többet főzni, amikor megszületett a fiam és volt időm kikísérletezni az ételeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!