Miért akartam az anyósom, hogy a gyerekem jobban szeresse öt, mint engem?
Add csak alá a lovat, majd legközelebb a férjét is elmarja a gyerek mellől, mert a "gyerek őt szereti legjobban" az meg "csak" az apja.
Ez is csak egy liba aki ki akarja marni az anyóst.
Válaszolók többsége, ti elolvastátok azt a rövidke, de kifejező leírást? Hol írta, hogy irigyli a gyereket a nagyanyjától? Épp hogy az anyós elképesztő, hogy zavarja, ha az anyját keresi a kicsi és hozzá megy. Hogy ez igaz-e, már hogy az is zavarja, ha az anyjára néz a gyerek, nem tudhatom, én csak a leírást igaznak tekintve tudok írni bármit is (már ha nincs gyanús elem)... De ha igaz, hihetetlen az anyós, de sokféle fura ember van.
Ha engem irritálna valaki, tuti nem engedném be folyton, no meg amúgy sem, bár ha jóban lennénk s tisztelné a saját otthonom szabályait, akkor azért gyakran ott lehetne.
Az utolsó mondatok lehetnek kissé szerencsétlenek s rosszul értelmezhetők, én úgy értelmeztem, ahogy a nem naiv, de valamelyest jóhiszemű lényem és a leírás előző része alapján jött.
Ha nemcsak a kérdező tartja furának a dolgot, az is egy jel, nem?
Kérdező, ő ilyen és nem hinném, hogy sokat tudnád befolyásolni... Folyton beengedni viszont nem kell, ha megzavarja a családi harmóniát s nem tud viselkedni.
Kedves Kérdező!
Úgy látom, hogy a nagymama (merthogy az) unokázni szeretne és túl közel lakik.
Itt a férjeddel közösen kellene lépnetek. Nem tudom, mennyi időt tölt nálatok és ti mennyit vagytok ott, ebben már biztosan kialakult egy rendszer. De amikor együtt vagytok, a pici Téged akar és ő próbálja elterelelni a figyelmét, akkor rá kell szólni. Meg kell neki is, hogy értse, hogy egy ilyen kicsi babának még a Te jelenléted ad biztonságot, amit meg is akartok adni neki. Nyugodtan játsszon vele, babusgassa, de ha Téged akar, akkor Te ott leszel neki. Amikor az elején 'nem érti meg', át kell venni a gyereket Tőle. És mint mondtam, ezt a férjeddel teljes egyetértésben. Szabj békésen most határokat a dolognak, mert később van rosszabb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!