Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért van az hogy anyósom le...

Miért van az hogy anyósom le tudja tenni a 2,5hos gyerekem aludni én meg nem?

Figyelt kérdés
Ha ő ringatja elalszik ès be tudja tenni az ágyába anélkül hogy felebredne, de ha én ringatom (aminek az ideje hosszabb) leteszem és max 5perc múlva sír. Én csinálhatok rosszul valamit?
2015. okt. 29. 08:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem csinálsz rosszul, még nagyon pici a babád, sokat fog változni az alvása. Valószínűleg anyósodnak "szerencséje" van, pont jókor ringatta a babát, mikor álmosabb volt, így szépen bealudt.
2015. okt. 29. 08:58
 2/10 anonim ***** válasza:
:)) Rólad mindig az evés jut eszébe a kicsinek!
2015. okt. 29. 09:03
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

A rutin meg az évek. Ne foglalkozz vele.

Én a kórházban jártam így, hogy ringattam a babám órákig, időnként próbáltam letenni, de semmi, folyamatosan üvöltött. Hajnali kettőkor, mikor a folyosón mászkáltam, mint egy zombi, jött a csecsemős, hogy elviszi egy kicsit, pihenjek én is. Reggel hozta, mikor kérdeztem mi volt, közölte, hogy semmi, lerakta és azonnal elaludt. Másnap napközben volt még egy ilyen jelenet, akkor saját szememmel láttam, hogy ha a tapasztalt kéz rakja le, alszik. Gondolhatod, hogy evett az ideg. Aztán beletörődtem. Most fél éves, ma már én is lerakom.

2015. okt. 29. 09:22
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Általában kívülállók határozottabbak, velem is hasonló volt. Nálam nem aludt, néhány családtagnál meg igen. Figyeltem, hogy mit csinálnak másképp, egyszerűen ők határozottabb mozdulatokkal, hanghordozással zongorázták le a fektetést, mint én.

Idővel már nekem is ment.

2015. okt. 29. 09:23
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Igen, határozottság kell. Nálunk nincs órákig ringatás. Este fürdés, öltözés, evés, egy cuppanós puszi, jó éjt, pindurkám, leteszem, betakarom. Pár percig még ébren van, de nem sír, utána már alszik is. Letevés után nincs már fény, nincs beszélgetés, matatás ki is megyünk a szobából.
2015. okt. 29. 09:56
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Nem rutin, nem évek, nem határozottság, hanem a kisugárzásuk sokkal nyugisabb, mint neked, aki már kialvatlan, tanácstalan, próbálkozó, feszült.stb. Ezért ettem MagneB6-ot, hogy a rendes nyugalmam visszajöjjön. Így sem könnyű, de belül legalább kisimultabb voltam.
2015. okt. 29. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
A barátnőm anyósa karjában azért aludtak el könnyebben a gyerekei, mert az anyós elég nagydarab, és a puha karja kényelmesebb volt. Nálatok ez nem lehet indok?
2015. okt. 29. 13:59
 8/10 A kérdező kommentje:

Szoptatás alatt lehet magneB6-ot szedni?? Rámférne.

Hát én elég csontos vagyok...lehet ez is probléma. De ha a karomban van akkor alszik, csak ha lerakom akkor kel fel.

2015. okt. 29. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok izmos, vékony karom van:)
2015. okt. 29. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet szedni, védőnő mondta, a tej mennyiségét sem befolyásolja.
2015. okt. 30. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!