Miért van az hogy anyósom le tudja tenni a 2,5hos gyerekem aludni én meg nem?
A rutin meg az évek. Ne foglalkozz vele.
Én a kórházban jártam így, hogy ringattam a babám órákig, időnként próbáltam letenni, de semmi, folyamatosan üvöltött. Hajnali kettőkor, mikor a folyosón mászkáltam, mint egy zombi, jött a csecsemős, hogy elviszi egy kicsit, pihenjek én is. Reggel hozta, mikor kérdeztem mi volt, közölte, hogy semmi, lerakta és azonnal elaludt. Másnap napközben volt még egy ilyen jelenet, akkor saját szememmel láttam, hogy ha a tapasztalt kéz rakja le, alszik. Gondolhatod, hogy evett az ideg. Aztán beletörődtem. Most fél éves, ma már én is lerakom.
Általában kívülállók határozottabbak, velem is hasonló volt. Nálam nem aludt, néhány családtagnál meg igen. Figyeltem, hogy mit csinálnak másképp, egyszerűen ők határozottabb mozdulatokkal, hanghordozással zongorázták le a fektetést, mint én.
Idővel már nekem is ment.
Szoptatás alatt lehet magneB6-ot szedni?? Rámférne.
Hát én elég csontos vagyok...lehet ez is probléma. De ha a karomban van akkor alszik, csak ha lerakom akkor kel fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!