Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a férjem...

Mit csináljak, ha a férjem rettenetesen viselkedik a lányommal, mióta megszületett a pici? Néha a válást fontolgatom, komolyan.

Figyelt kérdés
A nagylányom 17 éves, az apjával 4 éves korában elváltunk. A mostani férjemmel 9 éve vagyunk házasok, teljesen elfogadta a lányomat, jól megvoltak egymással. Viszont amióta megszületett a közös babánk, mintha kicserélték volna... A kicsi fél éves, de a férjem úgy óvja a lányomtól és a barátnőitől, mintha egy félnapos újszülött lenne. Tegnap is sírt a pici, én pont tusoltam, a lányom ment be hozzá, és vette ki a kiságyból. Nem nyugodott meg azonnal, erre a férjem átrohant és elkezdett teli torokból ordítani a lányommal, hogy miért siratja a gyereket, azonnal tegye le. Persze erre csak jobban elkezdett sírni szegény... Ha jön hozzánk a lányom egyik barátnője, már megy a szájhúzogatás, hogy miért ide jönnek, menjenek máshova, itt pici gyerek van. Ugye itt van a hideg, a hó, fagy és nem akarom, hogy ilyen időben a lányom korán reggel biciklivel járjon, főleg hogy novembertől februárig folyamatosan meg van fázva. Ezért úgy szoktuk, hogy reggel én viszem suliba, haza meg vagy az apja hozza, vagy valamelyik barátnője. A férjemnek ilyenkor dolga sincs még a babával, mert alszik. De minden reggel megy a vita, hogy miért nem megy biciklivel, vagy gyalog... Múlt héten már a lányom sírt az iskoláig, hogy miért ekkora baj a férjemnek, hogy néha vele is vagyok, vagy elviszem ide-oda, és hogy elege van az állandó kiabálásokból, vitákból, az apjához akar költözni. Mondtam ezeket a férjemnek utána, aki csak röhög az egészen, meg hogy ez felesleges hiszti. De én is látom, hogy folyamatosan szekálva van a lányom, direkt kötöszködik vele. Ha pedig már ő nem bírja tovább, és visszaszól, azonnal a plafonon van a férjem és ordít.
2019. jan. 20. 23:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok, én is egyedül nevelem a fiam. Ne is haragudj de borzasztó önző dolog , ahogy írod, hogy magadra is kell gondolnod hogy ne maradj egyedül. Ennek az lesz a vége meglátod , hogy a lányod elmegy az apjához, aztán 18 éves kora után rád se néz majd. Na akkor leszel aztán igazán egyedül… Ha ez a férfi meg már most ezt csinálja ennél később csak rosszabb lesz.
2019. jan. 21. 16:03
 22/26 anonim ***** válasza:
33%

Sajnos a kérdező tipikusan az a "magyar anya" aki a kukacot választja a csemetéi helyett. Kapcsolat függő, aki majd öregen a fél falut telepletykálja, hogy milyen hálátlanok a gyerekei! Mert elhagyták, nem keresik, nem unokázhat... Vajon miért?;)

Amig teheted vedd fel a nadrágot és adj ultimátumot a férjednek, vagy ne nyavajogál!

2019. jan. 21. 20:12
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Én úgy adtak ki a férjem útját, hogy egy 8 hónapos gyerekkel vagyok itt, külföldön, albérletben minden létező segítség nélkül, mert még az ismerőseimet is elüldözte.

Imádja a lányunkat, de nem leszek egy olyan önző gyökér, hogy engedem egy olyan ember mellett felnőni aki engem aláz és üt a gyerek szeme láttára. Sőt úgy is felpofozott már, hogy a kezembe volt a gyerek, mert felidegesítette a saját hibája.

Mi köze ennek a te helyzetedhez? Hogy nálatok is pontosan ez lesz akár csak hónapok múlva is. A lányodra pedig addigra már nem számíthatsz majd mert első sorban téged fog meggyűlölni amiért egy farok fontosabb volt mint ő.

38 vagy? Anyám 50 évesen találta meg azt az embert akire azt mondja hogy igen, mellette érdemes megöregedni.

Ne legyél önző, mert akkor fogsz csak igazán egyedül maradni.

2019. jan. 21. 22:42
 24/26 anonim ***** válasza:

Ja meg már a gyereket is kikezdte mert hurkás. Ennyire idióta, hogy egy babát szekál.

Pont jóba lenne a férjeddel...

2019. jan. 21. 22:44
 25/26 anonim válasza:
100%
A mi esetünkben én voltam a nagylány, fellélegeztem, mikor a nevelő apám és anya szétmentek. Láttam anya mennyit szenvedett, hogy egyedül nevelt fel minket, sajnáltam mindigis. Rossz lehetett neki. De mint a lányod tudok nyilatkozni afelől, hogy a másik kapcsolatból származó gyereknek is rendkívül nehéz ügy ez. Engem konkrétan levegőnek nézett a nevelőapám, évekig semmit nem szólt hozzám, míg a húgomat imádta. Szóval kedves Kérdező én azt tanácsolnám, hogy ezt az ügyet elsőkörben a lányoddal beszéld meg és kérdezd meg, hogy ő hogy érzi magát ebben a családban. Menekülni fog, tapasztalat sajnos.
2019. jan. 24. 08:34
 26/26 anonim válasza:
100%

Utolsó vagyok!

De másrészről egyébként én azt választottam volna, hogy a húgom nőjön fel családban.

2019. jan. 24. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!