Mit csináljak, ha a férjem rettenetesen viselkedik a lányommal, mióta megszületett a pici? Néha a válást fontolgatom, komolyan.
Sajnos a kérdező tipikusan az a "magyar anya" aki a kukacot választja a csemetéi helyett. Kapcsolat függő, aki majd öregen a fél falut telepletykálja, hogy milyen hálátlanok a gyerekei! Mert elhagyták, nem keresik, nem unokázhat... Vajon miért?;)
Amig teheted vedd fel a nadrágot és adj ultimátumot a férjednek, vagy ne nyavajogál!
Kérdező. Én úgy adtak ki a férjem útját, hogy egy 8 hónapos gyerekkel vagyok itt, külföldön, albérletben minden létező segítség nélkül, mert még az ismerőseimet is elüldözte.
Imádja a lányunkat, de nem leszek egy olyan önző gyökér, hogy engedem egy olyan ember mellett felnőni aki engem aláz és üt a gyerek szeme láttára. Sőt úgy is felpofozott már, hogy a kezembe volt a gyerek, mert felidegesítette a saját hibája.
Mi köze ennek a te helyzetedhez? Hogy nálatok is pontosan ez lesz akár csak hónapok múlva is. A lányodra pedig addigra már nem számíthatsz majd mert első sorban téged fog meggyűlölni amiért egy farok fontosabb volt mint ő.
38 vagy? Anyám 50 évesen találta meg azt az embert akire azt mondja hogy igen, mellette érdemes megöregedni.
Ne legyél önző, mert akkor fogsz csak igazán egyedül maradni.
Ja meg már a gyereket is kikezdte mert hurkás. Ennyire idióta, hogy egy babát szekál.
Pont jóba lenne a férjeddel...
Utolsó vagyok!
De másrészről egyébként én azt választottam volna, hogy a húgom nőjön fel családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!