Mit csináljak, ha a férjem rettenetesen viselkedik a lányommal, mióta megszületett a pici? Néha a válást fontolgatom, komolyan.
Nálunk is nevelőapa van, a lány 12, a kicsi másfél éves.
Mondjuk az én párom nem tahó, de így is vannak konfliktusok, bár a lányom is igen szemtelen.
Én egykettőre helyre rakom a párom ha nem szépen szól. Persze a gyereket is, ha ő a hibás.
Mondd meg neki, hogy a gyereked nem hagyod se a kicsit se a nagyot, ha valaki menni fog az ő lesz.
Adj neki ultimátumot. Ha legközelebb bunkó zavard el.
Hát 10-es, nem tudom ebben mi a nehéz. Egy ilyen tróger fontosabb, mint a saját gyereked? Az nem érdekel, hogy ezzel egy életre megnyomorítod lelkileg a fiad?
Kérdező, ugyanez. Egy percig nem tűrném, hogy így viselkedjen valaki a gyerekemmel. Így nem csak a mostohaapját gyűlöli majd meg jogosan, hanem téged is és a testvérét is. És teljesen igaza lesz. Ha nem vagy képes elhagyni egy ilyen alakot, akkor legalább engedd el a lányod az apjához, hogy normális élete lehessen.
Családomban egyébként volt ilyen. Ott csak annyi volt, hogy a nagynéném párja egyszer úgy szólt az unokahúgomhoz, ami nem tetszett a nénémnek, a pasi repült. És ez a normális.
Köszönöm a sok választ, igazatok van abban, hogy egy anyának mindig a gyereke érdekeit kell néznie. Viszont itt vagyok én is, a pici is, aki még nincs egy éves se. Én sem leszek már fiatalabb (38 vagyok), és nem tudom, mennyivel lenne jobb egyedül megöregedni. Nem a pénz miatt aggódom, mert én vagyok a jobban kereső fél, a ház is az enyém. Hanem a mindennapokra, hogy nem lenne mellettem senki, akire számíthatok...
Valaki írta, hogy mindjárt érettségizik, nem kell autóval hordani. DE KELL! Gyalog kb háromnegyed óra az iskola, fél 8-tól tanítás van. Nem fogom elengedni a sötétben, fagyban, mikor én itthon vagyok, van autónk és belefér nekem az a 10 perc reggel. Sőt, mondok jobbat, ha még érettségi után sem lesz jogsija, és megkér, hogy vigyem el valahová, elviszem. Mert a gyerekem, függetlenül az életkorától, vagy attól, hogy éppen hány iskolája van.
Tiéd a ház/lakás, te keresel jobban...ő ordít, idióta, nem tiszteli a nagy gyerkőcöt stb.
MIRE VÁRSZ????
Nincs segítséged? Nincs nagyszülő, rokon stb? A nagylány is betud segíteni, létezik bébisziter. Ennyi.
Ezek csak kifogások részedről, a nők valamiért ragaszkodnak a rosszfiúkhoz...aztán jön a lelki terror(vagy már van is a nagy gyerekkel szemben), aztán jön a felpofozás és a stb.
Most jött ki az igazi énje!
Férfiként mondom, csapj az asztalra, állj ki magadért, adj ultimátumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!