Mit csináljak, ha a férjem rettenetesen viselkedik a lányommal, mióta megszületett a pici? Néha a válást fontolgatom, komolyan.
Na úgy vágnám ki az ilyen szar férfit mint a sicc!
Azért viselkedik így, mert nem az ő gyereke, és már van sajátja! Sajnos most jött ki a foga fehérje! Vagy tolerlálod és jót teszel a lányodnak, engeded hogy az apjához költözzön. Vagy a férjedet egy határozott fejbe kólintás melett helyre teszed villámgyorsan, mielőtt még fokózodik a dráma!
Aha! Tehát már a házasság előtt is MEGVOLTAK a jelek, hogy ő egy bolond csak te lesz...artad! Hát akkor így jártál, költöztesd el a lányod legalább neki legyen jó, te meg tűrd csak tovább.
Majd ha egy ordibálásnál felpofoz a férjecskéd ne csodálkozz!
Ilyen embernek még szülni is, jó nagy birka vagy!
Így nőttem fel, én vagyok a nagylány az első házasságból, van 4 kisebb tesóm, a másodikból. Arra nem emlékszem, milyen volt a kicsik előtt velem, de arra igen, hogy előszeretettel hangoztatta mindig is, hogy neki 4 gyereke van, ha egy cipő nem fért el az állványon, akkor az enyém lett ledobálva és ha rosszul lettem a suliban, akkor “ott a busz”, anyukámnak akkor még nem volt jogsija.
Nem mondom, hogy könnyű volt, viszont azt hiszem, éppen emiatt alakult úgy, hogy a férjem egy csodálatos ember lett, akivel elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha elváljunk. Nagyon kritikus voltam, mikor kerestem a párom, ami lehet, hogy nem így lett volna, ha nincs előttem a rossz példa, az, hogy milyen férfivel nem akarok soha többé egy levegőt szívni.
Minden esetre, ha mégis történne valami, ami miatt a férjem bekattanna, ne adj’ Isten, elválnánk, ilyen helyzetben biztosan a lányaim érdekeit tenném előtérbe és ha arról lenne szó, akkor a férjemnek kellene mennie.
Én kiraknám, vagx elköltöznèk. Ha eddig nem volt mellőzve a nagy, igenis ugyanúgy kellene bánni vele. Ha ez nem megy, nem tenném tönkre idegileg a kamasz nagylányomat egy férfiért sem. A férfi mehet amerre lát, ha nem tud változni.
Egyébként én pont emiatt nem szülnék más férfinak akkor sem, ha a férjemmel elválnánk és az új partneremnek nem lenne gyereke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!