Ti is éreztek hasonlót?
Ez teljesen normális, az enyém másfél éves, de idő volt megszoknom, hogy ha elmegyek ne aggódjak már mindenen.
De szerintem ez az aggódás megmarad egy anyában mindig.
Viszont kell, hogy más is vigyázzon rá, mert nem szokja meg az "idegeneket", tehát mindenki mást rajtad kivül és az később lesz rossz.
Nem múlik el.
Fiam lassan 6 éves, minden nyáron anyósomnál nyaral a Balatonon. 1,5 éves korában vitte el először, akkor 1 napra, aztán mentem én is.
Most már hosszabb időre marad. Anyósom fantasztikus nagymama, sok programra viszi a fiam, a szabályokat betartja, szóval semmit nem lehet "ellene" felhozni.
Mégis mindig hiányzik a fiam. De szerintem ez természetes, hisz szeretem őt. A férjem is hiányozna, ha nem lenne velünk napokig.
De jó a gyereknek is, meg a szülőnek is egy kis "pihenés", feltöltődés. És a mama is nagyon örül, amikor ott az unoka. SZóval bármennyire rossz érzés, azért ez mindenkinek jó. Legalábbis nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!