16-17 hetesen nehéznek érzem a méhem, mintha kisdinnyét cipelnék. Ti is hasonlót éreztek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 15:14
1/4 anonim válasza:
Igen. Mert kisdinnyét cipelünk :)
2/4 anonim válasza:
Én ennyi idősen még nem éreztem semmilyen tehert... 18 hetes voltam, mikor férjhez mentem...
Na, de mostmár érzem: érzem a baba súlyát..., mintha egy nagy görögdinnyét cipelnék egyfolytában, fájnak a lábaim, a derekam...
26+3 hkm
3/4 anonim válasza:
Én nem érzek még semmit,a plusz kilóimon kívül! :))))
4/4 anonim válasza:
Nehéznek- keménynek érzed a méhed?? -ha igen,akkor ezek méh összehúzódások,vagy ha úgy tetszik,keménykedések. Semmi gond,ha nincs túl sűrűn. Egy kis magnéziummal,pihivel,sok folyadék fogyasztásával csökkennek,illetve elmúlnak!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!