Velünk van a baj?
Sziasztok! A férjemmel a gyerekek megszületése előtt sokat jártunk szórakozni, koncertekre stb. Amióta a gyerekek megvannak, nincs erre igényünk, a Szilvesztert is velük tervezzük. Áthívtunk pár kisgyerekes ismerőst, hogy a gyerekek barátokkal legyenek, mi is felnőtt társaságban. Nagyon készültünk, sütöttünk, főztünk, zenével, mindennel bekészültünk, hogy jó legyen a buli. Ott kezdődött, hogy kb. hülyének néznek, hogy megkínálom borral őket, senki nem fogyaszt alkoholt, kb. mintha drogot kínáltam volna, olyan reakció volt.
A zenére senki nem volt vevő, be kellett kapcsolni a tévét, mentek a béna műsorok, nagyon leült a hangulat, dögunalmas volt. Próbáltam, hogy társasozzunk, van felnőtt Activity is, de semmire nem voltak vevők. A gyerekek tök jól eljátszottak, de alig vártam, hogy elmenjenek, aztán kettesben buliztunk tovább. Most velünk van a baj? Nem az ivászaton van a hangsúly, mi sem iszunk, de azért Szilveszterkor 1-1 sör, vagy pár pohár bor katasztrófa? Én azt hittem, majd táncolunk a gyerekekkel együtt, bulizunk, játszunk, jókat eszünk-iszunk, erre itt ült négy dögunalmas szülő, akikkel nem tudtunk mit kezdeni.
Nincs igazán veletek baj, max annyi, hogy azért nem árt ha tisztában vagytok a meghívott vendégek igényeivel is.
Én pl imádok társasozni, de a barátaink közül kb senki, nem is erőltetem rájuk.
Legközelebb inkább puhatolózd ki előre az igényeket. Ha TV-t akarnak nézni akkor is lehet előre keresni jó kis filmeket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!