Hogy legyek türelmesebb szülő?
Így nehéz. Mert énidőre van szükséged.
Nem tudsz egy hasonszőrű anyukával összefogni, hogy pl. Heti egyszer vigyáztok egymás gyerekére felváltva, amíg a másik elmegy egyedül bármit csinálni, ami nem gyerekkel kapcsolatos?
Amúgy megértelek. Az én két évesem is 4-6x kel minden éjjel. Csak még ott van mellé három nagyobb. Kimerültem eléggé én is.
Csak én el tudok menni, ha akarok, addig a férjem viszi a balhét...
Nem akarlak elkeseríteni, de amíg nem alussza át az éjszakát addig ez lesz.
Az én fiam 3 éves koráig nem aludta át az éjszakát amikor két éves volt akkor mentem vissza dolgozni.
Sokszor az ájulás kerülgetett, többször volt, h megszédültem. A türelmem nullára redukálódott, a kezem elkezdett remegni. Már hat éves, de még mindig, ha az ominózust sírást veszi elő, azonnal remegni kezd a kezem.
Két éves korában mentem vissza dolgozni, ott javult a helyzet mert napi 2-2,5 órás utazásom felét alvással töltöttem, illetve feldobott az, hogy szocializálódhatok is.
Aztán egy kis idő után újra terhessévált az éjszakai többszöri ébredés+meló+házimunka+nagytesó(!) és pont itt gyakorin javasolták, h menjünk el az alváscentrumba.
Ott segítettek rajtunk, habár nem úgy, ahogy elképzeltem, de lényegében mindegy, azóta alszik.
Nagyon ki tudja zsigerelni az embert ez a helyzet. Mi eredetileg három gyereket akartunk, de az alvásprobléma miatt, még csak most jutottam el odáig, h jöhetne, csak most már kifutok az időből.
Én idő pedig kell. Bartell/játszóház/nagyszülők segítségével, bárhogy, mert az ember beleőrül.
1
Csak 6 hónapig tudtam szoptatni aztán sajnos elment a tejem.
2
Sajnos nemrég költöztünk ide,akit megismertem annak van egy két éves kisfia ők meg pont elköltöztek.:/
Nem a sajnálatért írtam ki főleg mert ahogy írtad, te is pld több gyerekkel csináltad ugyanezt végig és nem hiszem el, hogy ne lehetne,ne tudnám jobban csinálni az egészet, hisz ő csak egy gyerek.Mégis minden nap ugyanaz van.Szóval valamit én kell, hogy elrontsak..hogy szinte semmire sincs időm, meg még mindig full idegbeteg is vagyok.:/
3
Nagyszülők messze élnek és dolgoznak.Őket nem tudom az ország másik feléről ideráncigálni, meg elvileg magamnak szültem:)Szóval muszáj hogy magam is meg tudjam oldani.Igen, kellene én idő, mert nincs mibe felszívni magam, de most hogy párom elutazott meg egyáltalán nincs semmi esély erre.Bár mikor kiderült, hogy mennie kell mondtam jó volna ha legalább pár napig itthon volna, hogy ráfújjak kicsit a dologra de nem jöttek úgy ki a dolgok.Így aztán ez van:/
4
Hétvégén az van ami hétköznap.Minden hónapban van egy hétvégéje a páromnak amikor szabad a többiben dolgozik.Nagyon fáradt ő is így csak vagyunk és ,,szenvedünk".Nyilván nem így terveztük ,de így hozta az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!