Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek nincs...

Van itt olyan, akinek nincs segitsege, a parjan kivul?

Figyelt kérdés
Gondolok itt nagyszulokre, rokonokra, akik tudnak vigyazni a gyerekre, ha nagyon szukseges. Ti, hogy csikartok ki magatoknak szabadidot?
2018. dec. 27. 14:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Saját időt úgy, hogy apa lefoglalja a gyereket, közös időt a férjemmel meg úgy, hogy a mamánál nyaral a gyerek évente 1x, 1-2 hetet.

Vagy mindketten szabadnapot veszünk ki, és a gyerek meg megy oviba (de ez csak napközbeni idő ugye).

2018. dec. 27. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Nagyszülők,rokonok 300 km-re. Szabadidőt akkor tudunk csinálni ha látogatóba utazunk, és vigyáznak a gyerekekre. Egyébként nincs semmi pihenés, csak a gyerekekkel együtt tudunk programot csinálni. Már megszoktuk. Egymásnak szoktunk adni kimenőt, igy nem csavarodunk be.
2018. dec. 27. 14:15
 3/14 anonim ***** válasza:
26%
Nekem nincs páromon kívül senki. 3 hónapos a kislányom. Párom reggel 7-től dolgozik és délután 4kor ér haza. Itt lakunk egyébként egyenlőre anyósomnál, de napi 5 percet ha foglalkozik vele még megiszok egy kávét. Ha pukkadozik (mert éppen valamit nincs időm megcsinalni mivel rossz napja van a kislanynak és szinte le se bírom tenni) akkor még annyit sem segít. Legtöbbször akkor csinálok mindent mikor elalszik véletlenül a kislany(max 30perc). Pihenni akkor tudok mikor férjem haza ér, elrendezi amit kell és kicsit atveszi, de az sem tart sokáig mivel nagyon anyas. Akkor van kicsi szabad időm ha elmegyek anyához vele elvan a kislany(nagyon messze lakik így különben nem bir segíteni). Nehéz de reménykedem hogy könnyebb lesz ha nagyobb lesz...
2018. dec. 27. 14:18
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
Nálunk apuka lelépett, nagyszülők nem voltak, mégis megoldottam. Bébiszitter, később bölcsőde, óvoda. Még lehet mindent oldani, csak akarni kell
2018. dec. 27. 14:24
 5/14 anonim ***** válasza:
40%

Nem a nagyszülőknek szültem, így el se várom hogy helyettem vigyázzanak rá. Hetente egy estét én vagyok a barátnőimmel, ilyenkor este 6 és éjfél között a férjemé a gyerekfelvigyázás, másik nap ő van a barátaival. Kéthetente egy estét kettesben megyünk, 8-12 kb, olyankor bébiszitter jön.

Mondjuk mi mindketten teljes jogú szülők vagyunk, egyformán dolgozunk, neveljük a gyereket és a házimunka is közös.

Mondjuk ha nagyon szükséges lenne akkor lennének nagyszülők, de nem szeretnénk terhelni őket, ők is dolgoznak még.

2018. dec. 27. 14:25
 6/14 anonim ***** válasza:
37%
3as, hova akarsz te annál nagyobb segítséget hogy ott lakhattok? Én a lába, nyomát is megcsókolnám nemhogy még ingyen bébiszitternek is be akarjam fogni.
2018. dec. 27. 14:27
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
Egyáltalán nem akartam itt lakni. Ő könyörgött hogy költözzünk ide hogy minnel többet birjon unokázni. Mellesleg minden napi kaját mi állunk neki és a másik fiának szintén. Tehát bőven meg van fizetve a "lakbér".
2018. dec. 27. 14:32
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

3 gyerek van, kulfoldon elunk, nincs itt nagyszulo, rokon, stb.

A ferjem vigyaz rajuk, ha kell nekem szabadido, vagy szabadnap es intezzuk a dolgot akkor, amikor a gyerekek suliban vannak.

Pl evfordulos vacsora az nalunk evfordulos ebed.

De volt egy idoben bebiszitter is, akit jol ismertek a gyerekek, most mar rendszeresen nincs ra szuksegunk, hogy legyen, alkalmit viszont nem keresunk, ismeretlenre nem bizom oket.

Evente egyszer meglatogatjuk a meg elo nagyszuloket, ha belefer az idobe, akkor elmegyunk a ferjemmel ide-oda a gyerekek nelkul is.

Ugy nagyjabol ennyi.

Nekunk ez igy rendben van, nem okoz problemat, ha ettol tobbre lenne igeny, akkor ismet keresnenk allando bebiszittert.

2018. dec. 27. 14:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Anyám, anyósom, apósom is aktívan dolgozik még, + kb másfél órára laknak tömegközlekedéssel (nincs autónk.)

Havi 2x kb eljönnek, itt vannak, azt mennek. A legnagyobb szokott néha anyámnál lenni, de a 2 kicsi akkor is itthon van, tehát előrébb nem vagyunk. Utolsó program a párommal kettesben február 14, Valentin-napon elmentünk 4D ultrahangra, mikor terhes voltam a legkisebbel, és utána kajáltunk valahol, a 2 gyerek anyámnál aludt.

Apám nem dolgozik, ráérne vigyázni a gyerekekre, fel is ajánlotta, de vele nem szeretnek lenni (amit valahol megértek, de ez már más tészta.)

Most elvileg mennek pár napra anyámhoz, mert szabin van, de csak a 2 nagyobb, a kicsi marad velünk.

2018. dec. 27. 15:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Ztgh54!

Mert meggondolta magát, hogy neki mégsem kell gyerek

2018. dec. 27. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!