Van itt olyan, akinek nincs segitsege, a parjan kivul?
Saját időt úgy, hogy apa lefoglalja a gyereket, közös időt a férjemmel meg úgy, hogy a mamánál nyaral a gyerek évente 1x, 1-2 hetet.
Vagy mindketten szabadnapot veszünk ki, és a gyerek meg megy oviba (de ez csak napközbeni idő ugye).
Nem a nagyszülőknek szültem, így el se várom hogy helyettem vigyázzanak rá. Hetente egy estét én vagyok a barátnőimmel, ilyenkor este 6 és éjfél között a férjemé a gyerekfelvigyázás, másik nap ő van a barátaival. Kéthetente egy estét kettesben megyünk, 8-12 kb, olyankor bébiszitter jön.
Mondjuk mi mindketten teljes jogú szülők vagyunk, egyformán dolgozunk, neveljük a gyereket és a házimunka is közös.
Mondjuk ha nagyon szükséges lenne akkor lennének nagyszülők, de nem szeretnénk terhelni őket, ők is dolgoznak még.
3 gyerek van, kulfoldon elunk, nincs itt nagyszulo, rokon, stb.
A ferjem vigyaz rajuk, ha kell nekem szabadido, vagy szabadnap es intezzuk a dolgot akkor, amikor a gyerekek suliban vannak.
Pl evfordulos vacsora az nalunk evfordulos ebed.
De volt egy idoben bebiszitter is, akit jol ismertek a gyerekek, most mar rendszeresen nincs ra szuksegunk, hogy legyen, alkalmit viszont nem keresunk, ismeretlenre nem bizom oket.
Evente egyszer meglatogatjuk a meg elo nagyszuloket, ha belefer az idobe, akkor elmegyunk a ferjemmel ide-oda a gyerekek nelkul is.
Ugy nagyjabol ennyi.
Nekunk ez igy rendben van, nem okoz problemat, ha ettol tobbre lenne igeny, akkor ismet keresnenk allando bebiszittert.
Anyám, anyósom, apósom is aktívan dolgozik még, + kb másfél órára laknak tömegközlekedéssel (nincs autónk.)
Havi 2x kb eljönnek, itt vannak, azt mennek. A legnagyobb szokott néha anyámnál lenni, de a 2 kicsi akkor is itthon van, tehát előrébb nem vagyunk. Utolsó program a párommal kettesben február 14, Valentin-napon elmentünk 4D ultrahangra, mikor terhes voltam a legkisebbel, és utána kajáltunk valahol, a 2 gyerek anyámnál aludt.
Apám nem dolgozik, ráérne vigyázni a gyerekekre, fel is ajánlotta, de vele nem szeretnek lenni (amit valahol megértek, de ez már más tészta.)
Most elvileg mennek pár napra anyámhoz, mert szabin van, de csak a 2 nagyobb, a kicsi marad velünk.
Ztgh54!
Mert meggondolta magát, hogy neki mégsem kell gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!