Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek a párján kívül sajnos...

Akiknek a párján kívül sajnos nem volt más segítsége, hány babát vállaltatok?

Figyelt kérdés
Sajnos a nagyszülők már nem tudnak segíteni. Ne írjátok azt légy szíves, hogy nem a nagyszülőknek kell gyereket szülni, mert ez rendben is van, de akinek van gyereke, az tudja, hogy néha azért jól jön a segítség. Hány gyereket vállaltaok? Mennyire volt nehéz, fárasztó? Mikor lett kicsit jobb?
2016. jún. 6. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:

A harmadikat várjuk,bár szerencsénkre nálunk vannak nagyszülők,de erdemben nem tudnak segíteni a mindennapokban ,mert 200+ km-re laknak..

Igazabol erre rendezkedtunk be,megszoktuk..szerencsére nagyon kedves szomszedaink vannak,barmikor számíthatunk rájuk,de csak nagyon vegszukseg eseten vesszuk igenybe(inkabb maga a tudat jo,h van kire számítani)nehéz es faraszto?neha vannak jobb napok,meg rosszabbak..a nagyok 5 es 2 éves,igazabol nem mondanam neheznek velük..de mint irtam,szerintem siman hozzaszokik az ember,mint latod annyira,hogy a harmadikat is siman bevallaltuk:)

2016. jún. 6. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nalunk nincsennek nagyszulok, az en szuleim mar nem elnek a férjem nek csak az anyukája él, de 3000kmre...teljesen egyedul vagyunk, a férjem 12 órában dolgozik, anyagilag bebiszittert nem engedhetek meg magunknak, 3 éves kora ota dolgozom, most 6 éves, állandoan betegskedik amiota ovis, ilyenkor nem vihete-betegszabi, ilyenkor gyomorgorcs nehogy kirugjanak... egy gyerek es nem is lesz tobb. Most talaltam egy masik munkat, ahol a fizu ugyanennyi lesz mint most, e 6 ora es otthonrol is lehet dolgozni!!! AZ ÉG KÜLDTE, de mégsem merek másodikat bevállani, miközben a szivem szakad meg, ugy vagyom egy másodikra.
2016. jún. 6. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:

1-et.

Több indok miatt nem lesz több, leginkább azért, mert nem szeretnénk. De ezt is mérlegeltük, hogy segítség nélkül nehéz logisztikázni. Még úgy is, hogy mindkettőnknek van kocsija.

Szóval az, hogy nincs segítség, csak megerősítette a döntésünket, hogy nem szeretnénk több gyereket.

2016. jún. 6. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy van 0 segitseg egy masodpercre sem volt. A ferjem sokat dolgozik, nagyon keveset van itthon. Amikor igen akkor a fiúnkkal jatszik. Ha lesz masodik (szívemmel szeretnem csak felek) akkor babysitter lesz az tuti, nem a mindennapokra csak legalabb ne egy babaval keljen egy markakereskedes szervizebe tölteni a fel delutant mint anno vele ea hasonlok...
2016. jún. 6. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy. Nem lesz több. Párom rengeteget dolgozik. Nekem nincs több gyermekre energiám.
2016. jún. 6. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekunk nincs senki segitsegunk a csalad tavol es beszamithatatlanok. Akkor van segitseg maximum ha fizetek erte.

A masodikat szultem egy honapja, a nagy 3 eves. Kis korkulonbseggel szeretnenk most a harmadikat.

A ferjem rendszeresen kulfoldon van (2-3 hetente egy hetet).

Nehez olykor, maskor pedig nagyon konnyu. Nem tudom maskeppen elkepzelni az eletemet csak veluk:-))

2016. jún. 6. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Kettőt, bár itt bírják még a nagyszülők, de nagyon messze vannak és havonta ha egyszer találkozunk.

Segítségem így igazából nincs, szeretnék harmadikat is, de akkor kellene egy segítőt kérnem pl. önkormányzattól, aki időnként besegít, vagy itthon vigyáz 2-re, mig az egyikkel sürgős dolgom akad.

Kettővel így elboldogulok, de mivel kicsi a korkülönbség, max meglepetés lehet, nem tervezett 3. Még nem jobb, az ovitól/ovis koruktól várok valami féle szintlépést.

2016. jún. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!