Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy szőrtelenítetek nagy...

Ti hogy szőrtelenítetek nagy pocakkal?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egy... Idióta kérdésnek tűnik és nem ez az életem problémája.De érdekelne, hogy ti hogy oldjátok meg. Próbáltam kozmetikussal gyantáztatni, vagy szőrtelenítő krémet használni. Majd a hámsérülés miatt teli lett a bőröm szemölccsel, a bőrgyógyászom mondta, hogy felejtsem el, mert le van gyengülve az immunrendszerem ilyenkor simán elkapom a vírust. Engem idegesít egy diszkomfort érzetet ad, hogy nagy dzsungellel közlekedek...
2018. dec. 12. 10:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
54%
Emlekezetből, vakon tapogatva, közben megkerem az életem, hogy nézze már meg, jó-e... Ha nincs irthon, tükörrel ellenőrzöm. Most jobb, mert az első terhességemnél az utolsó 4 hétbe nem tudtam megcsinálni, most kb 5 hetem van hátra, de nem híztam annyit, így kicsit még látom magam.
2018. dec. 12. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!