Tudom, hogy ez egy... Idióta kérdésnek tűnik és nem ez az életem problémája.De érdekelne, hogy ti hogy oldjátok meg. Próbáltam kozmetikussal gyantáztatni, vagy szőrtelenítő krémet használni. Majd a hámsérülés miatt teli lett a bőröm szemölccsel, a bőrgyógyászom mondta, hogy felejtsem el, mert le van gyengülve az immunrendszerem ilyenkor simán elkapom a vírust. Engem idegesít egy diszkomfort érzetet ad, hogy nagy dzsungellel közlekedek...
Én zuhanyzás közben állva bénázva borotváltam le a lábam mikor nagy volt már a pocakom, intim területen meg hát kb úgy hogy tapogatva :D meg kistükröt használtam hogy ellenőrizzem, eléggé nehéz volt, de valahogy sikerült leborotvalnom így a végén.
2018. dec. 12. 10:56
2/11 anonim válasza:
Nem volt ilyen gondom. Érzésre, "vakon" szőrtelenítettem, meg amennyit mégis láttam, az alapján. Ha nem tudod megoldani, a párod is segíthet.
2018. dec. 12. 10:56
3/11 anonim válasza:
Tizenéve úgy nézek ki, mint aki min. a 6. hónapban van, úgyhogy látni semmit nem látok terhessègen kìvül sem, úgyhogy rutinból érzésből
2018. dec. 12. 11:05
4/11 anonim válasza:
Brutálisan óriás pocakom volt a végére, de akkor is sikerült borotválni, vakon, tapogatva. :) Tükörrel ellenőriztem (vagy nem) és néha a férjemet kértem meg igazításra.
2018. dec. 12. 11:05
5/11 A kérdező kommentje:
:) egy élmény. Marad az érzésből borotválás. Köszi a válaszokat :)
2018. dec. 12. 11:18
6/11 anonim válasza:
Szia. Nekem a férjem segített.
2018. dec. 12. 11:22
7/11 anonim válasza:
A lábaimat zuhanyzás közben, állva vagy a kád szélén ülve szoktam, az intim részen pedig rutinra, a szeméremdombot állva, lejjebb pedig guggolva, időnként kistükörrel ellenőrzöm, ha látok még valamit, akkor érzésre igazítok rajta. :) Az elején nagyon nehéz volt, de most már egészen megszoktam.
35 hkm
2018. dec. 12. 11:22
8/11 anonim válasza:
Emlékezetből :D aztán tükörrel ellenőriztem, hogy maradt-e valahol és ha kellett igazítottam. De én hatalmas hassal még lábkörmöt is festettem (nyár volt), azt mindenféle kifacsarodott pózokban tettem.
2018. dec. 12. 12:25
9/11 anonim válasza:
Csak ha muszáj (értsd: dokihoz kell menni), és hát ja, tapogatva, tükörrel. Marhára utálom, épp ezért nem is csinálom már hetente.
2018. dec. 12. 12:34
10/11 anonim válasza:
Én nem kelhettem fel a terhességem 11. hetétől a végéig, csak wc-re, és kétnaponta egy 5 perces zuhanyzásra. Utóbbiba nem fért bele még a borotválkozás is, meg félidőtől nem is bírtam volna annyit állni már a problémáim miatt.
Mindemellett nekem szőr fóbiám van. Nem bírom elviselni, ha szőrös vagyok.
Így én végül hetente 1x egy alátéttel megoldva, fekve forgolódva, epilátorral oldottam meg a lábaim szőrtelenítését, intim területen pedig borotvával, fekve, tükörrel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!