Ti szőrtelenítetek a nőgyógyász előtt?
Ugye alapesetben nem túl gyakran jár az ember oda, de most terhes vagyok. Gyantázni szoktam, de hát azt meg kell várni, amíg valamennyire kinő. Borotválni nem szoktam, mert begyullad és nagyon viszket, amikor nő.
Ti hogy szoktátok? "Ciki" szőrösen menni?
Úgy mész oda,ahogy neked jólesik!
Őt ez a legkevésbé sem fogja érdekelni.
Én amugy szőrtelenítettem előtte,mindig.
De nekünk gépünk van,és azzal szedtem le.
Amikor terhes voltam, mindig géppel nyírtam egész rövidre, a bikinivonalat meg borotváltam.
Amúgy nem ciki, bárhogy is mész oda. Nem azt nézi, hogy van a nunid szőrtelenítve, hanem, hogy egészséges vagy-e
Bikinivonal + rövidre vágás, részemről is ennyi!
Nagy hassal amúgy is rettentően kényelmetlen az epilálás, és ez érvényes gépre, krémre, a borotva meg kész életveszély, még tükörrel is... :P
Mellesleg az orvosnak semmi köze hozzá, hogy csinálod, más részről a szőrnek megvan a maga feladata (védi a hüvelybemenetet, plusz elvezeti a vizeletet, ezért normál higiénia mellett a szőr tkp. egészségesebb, mint a csupaszság), és ezt egy orvos jól tudja.
Nem szoktam, mert nem a dokinak akarok tetszeni. Hetente egyszer megcsinálom, főleg magam miatt. Utálom, ha szőrős vagyok. Aztán másodsorban a férjem miatt.
Mondjuk most már nagyon nehéz, mert óriási a pocakom!
Lényeg, hogy a dokit nem érdekli, látott már cifrábbat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!