Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nőgyógyász előtt mindig...

Nőgyógyász előtt mindig szőrtelenítetek?

Figyelt kérdés
Olyan cikinek tartom,hogy most mivel tél van,meg nem is értem rá leszedni sem a lábamról,sem a nunimról a szőrt,így tárjam ki a doki előtt.:(
2010. febr. 3. 21:10
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Én mindig,de ez nőgyógyásztól függetlenül is így van.
2010. febr. 3. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van?láttak már olyat,nem fognak meghökkeni,ne gondold :)
2010. febr. 3. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Én is leszőrtelenítek, szerintem ez alap :)
2010. febr. 3. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy nagyon ügyes fél megoldásom erre. Felül-középen szőrtelenítek, a lábszáramat meg ha nincs kedvem/időm, akkor térdzoknit húzok. Ápol és eltakar. :) És most télen még hasznos is.
2010. febr. 3. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A lábaimat minimum szőrtelenítem még télen is, a "többit" ilyenkor kicsit hanyagolom :=).
2010. febr. 3. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Normál esetben mindég, de terhesség alatt én is egyszerűsítek, meg zoknizok mint az előttem szóló. Egyébként volt már arra is példa,hogy S.O.S. kellett vizsgáltatnom a babát több hetes bozonttal mindenütt, idétlen rövid zokniban, de hidd el ilyenkor nem ez a lényeg!
2010. febr. 3. 21:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Nálam is alap,de most sajnos úgy alakult,hogy sem ma nem volt,sem pedig holnap reggel nem lesz már rá időm...
2010. febr. 3. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
én mindíg szőrtelenítettem magamat,heti kétszer,vagy ha nem volt kedvem akkor heti egyszer minimum.de most h babás vagyok,és már kényelmetlen a pocim miatt,most már csak akkor borotválom a nunimat ha dokihiz megyek.a lábamat persze sürübben.
2010. febr. 4. 11:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Na végül is késtem egy órát,de leszőrtelenítettem!:)))

A poén meg az volt,hogy meg sem vizsgált!:)))

2010. febr. 5. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!