Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babat varok hogyan mondjam el...

Babat varok hogyan mondjam el az alberlet tulajanak?

Figyelt kérdés
Tehat en es a parom alberletben elunk mar tobb mint egy eve. A tulajek nagyon aranyosak nagyon joban vagyunk veluk,nyugdijasok mind a ketten. Amikor kiadtak az volt a feltetel hogy paroknak adjak ki es nem gyerekes csaladnak se haziallat se egyedulalloaknak (feltek hogy egy ember nem tudna fenntartani) . Azt mondtak ha idovel jon a baba az megint mas es semmi akadalya. Mi nem terveztuk a babat es vedekezes mellett jott ossze (spiral) azt szeretnem kerdezni szerintetek hogyan mondjuk el a tulajnak hogy jon a baba? Eddig nagyon jol kitudtunk jonni anyagilag mert ketto fizetesbol boven futotta, de a baj az hogy en ha itthol leszek a picivel es a parom fog dolgozni bar egy fizetesbol is volt mikor elvoltunk (hosszabb korhazi kezeles miatt csak egyikunk dolgozott) es ahogy szamoltuk kitudnank babaval is jonni. De azt nem tudjuk vajon hogyan fogadnak a hirt ? Igaz hogy aztmondta ha MAJD jon a baba akkor nem problema de meg csak egy ev telt el, szerintetek? Bocsi ha hosszu probaltam ertelmes lenni,koszonom a valaszokat.
2018. dec. 5. 23:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Mond el hamar, mert ha nem adja ki gyerekesnek, akkor keresnetek kell. Ő talál új bérlőt hamar
2018. dec. 6. 13:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat aranyosak vagytok. Igen az meglehet hogy konnyen talalna vevot, de tenyleg nagyon aranyosak volt mikor kikeszultem egy minkahelyen es otthagytam akkor 2 hetig nem talaltam masikat es o annyira a sziven viselte mondta hogy sajnalja hogy nagy erofeszitessel keresem es nem talalok, es mondts hogy olyan mintha a sajatja lennek, remelem tenyleg jol alakul :) jovoheten tud jonni akkor elmondom neki, megirom nektek hogy hogy alakult :)
2018. dec. 6. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!