Babat varok hogyan mondjam el az alberlet tulajanak?
Mivel már ismernek titeket más a helyzet. A főbérlők azért félnek családosoknak kiadni a házat mert mivan ha nem fizet, ha nem tetszik a család ha a gyerekek lelakjak a házat és a szülőt se érdekli + gyerekkel sokkal nehezebb kitenni egy rossz bérlőt.
Nálatok más a szitu, fizettek ,normálisak vagytok , rendezettek, a házat karbantartjátok . Azt írtad aranyosak és volt róla szó régebben, szóval nem lesz baj . De minnel hamarabb mondjátok el nekik
Nem lesz baj :) barátnőm is albérletbe szült náluk azt mondta a főbérlő hogy ha terhes lesz költözni kell , végül jobban várták a babát mint barátnőmek:D
Jó nem mindenki ilyen, de 2 hozzászólásba írtam a fő babaellenes okokat ,nálatok egyik veszély se áll fent :)
A kiadókat az érdekli, hogy pénzük legyen az ingatlanból. Fizessetek normálisan, és a normális állagromlásnál ne lakjátok le jobban a házat.
Új bérlőket keresni macerás, drága, és rizikós, ha egyszer már találtak valakit, akivel jó a viszony. Nem lesz semmi gond, csak minél előbb szóljatok.
Nalunk is nagyon jo a kapcsolat a foberlovel. Mi meg babatervezes elott mondtuk, hogy szeretnenk gyereket, rendben lenne-e ez nekik, de mi nem beszeltunk errol korabban, nalatok eleve mondtak, hiszen tudtak, hogy fiatal parent benne van nalatok a pakliban, hogy lesz gyerek, es kulon el is mondtak, szoval szerintem nincs mitol felnetek. Nalunk is mondtak, hogy persze, semmi akadalya, csak attol feltek, hogy kicsi lesz a 2 szobas lakas, es el kezdtek utananezni, hogy masik kiado lakasuk lesz-e, ami nagyobb :D Vegul maradtunk a mostaniban, ok meg nagyon orultek, mikor bejelentettuk, hogy jon a baba, a szuletese utan ajandekot is hoztak.
Nekunk mashol van lakasunk, amit kiadunk, es nem akadaly a gyerek, minket foberlokent az erdekel, amit a 2-es irt, hogy fizessenek idoben, es ne lakjak le a normalisnal jobban a lakast, meg persze a szomszedokra legyenek tekintettel, amennyire lehetseges.
Ha ilyen jo veluk a kapcsolat, mint ahogy leirod, szerintem orulni fognak a babanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!