Egy gyermekes anyukäk ti kb mennyiből jöttök ki egy honapban mindent beleértve?
Figyelt kérdés
Szerintetek kb olyan havi 180 ezer ft elegendő lesz?Albérletben lakunk ami havi 15000 plusz a szämläk viz villany tv internet összesen kb 45000ft igy minden mäsra marad 135000 ft kocsink nincsen csak a häztartäs marad és a baba :)2016. aug. 4. 14:17
1/20 anonim válasza:
Nem. Azt nem írtad, hogy egyedül álló vagy. Mondjuk ez még úgy is kevés, de 3 emberre főleg.
2/20 anonim válasza:
Ketten vagyunk egy kétévessel (meg a macska), kb havi 250000 ftból jövünk ki.
3/20 anonim válasza:
Mi is kb 250ből jövünk ki, apa, anya, 1 éves baba, meg egy macska. Autónk is van. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy menne kevesebből, ha figyelnénk egy kicsit.
4/20 A kérdező kommentje:
nem egyedülällo vagyok :) pärommal élek és a baboca még a pociban :)
2016. aug. 4. 15:19
5/20 anonim válasza:
Kb. 250-ből mi is. Csak a gyerek visz 100-120-at egy hónapban, mivel megkésett mozgásfejlődésű, refluxos, VUR-os.
7/20 anonim válasza:
Alap esetben simán! Mi 150000-ből gazdálkodunk. Nálunk rezsi kb. 25000 (téli fűtéssel), benzin 30000 és a többiből úgy kijövünk, hogy tudunk félre tenni.
8/20 A kérdező kommentje:
nekünk sehogy nem lesz 250 000 ft egy honapban ugy hogy muszäj lesz ennyiből én nem tudom menyit kapok majd miutän megszültam a parom meg 110 000 kap egy honapban
2016. aug. 4. 15:30
9/20 anonim válasza:
Ezen nem gyerekvàllalás előtt kellett volna gondolkodni. Ez 3 embernek nyomor.
A párod kereshetne gyorsan valami rendes munkát.
10/20 anonim válasza:
Ez a bér már a GYED-eddel van kalkulálva, vagy hogy jön ki? most kerestek ennyit? van megtakarításotok? az albérletetek mennyire biztos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!