Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy gyermekes anyukäk ti kb...

Egy gyermekes anyukäk ti kb mennyiből jöttök ki egy honapban mindent beleértve?

Figyelt kérdés
Szerintetek kb olyan havi 180 ezer ft elegendő lesz?Albérletben lakunk ami havi 15000 plusz a szämläk viz villany tv internet összesen kb 45000ft igy minden mäsra marad 135000 ft kocsink nincsen csak a häztartäs marad és a baba :)

#baba #albérlet #kocsi #häztartäs
2016. aug. 4. 14:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
nem most gondolkodunk rajt csak gondoltam megkérdezem, ha arra värok hogy több pénzem legyen akkor sose lenne kisbabäm nem mindenki él nagy värosban ahol rengeteg a munkalehetőség felénk nem olyan könnyű jo munkät talälni és főleg olyat nem ahol jol is fizetnek
2016. aug. 4. 15:47
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Akkor lépni kell és keresni. Jobb lesz így nyomorogni?
2016. aug. 4. 15:50
 13/20 A kérdező kommentje:
10. Az albérletünk a lehető legbiztosabb,9 éven keresztül meloztam egy cégnél onnét jöttem el most hogy terhes vagyok sajnos nem dolgozhattam toväbb ott mert veszélyes anyaggal meloztam a munkaviszonyom természetesen nem szünt meg veszélyeztett terhes vagyok igy täppénzen vagyok jelenleg sajnos , a gyedem nem tudom hogy mennyi lesz,ez a 180 ezer ez az ami most bejön a parom fiuja és az én tappénzem,van valamennyi félre tett pénzünk amit a babaholmikra gyüjtögettem régebb ota
2016. aug. 4. 15:53
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Lehet lepontozni....de mi 2 gyerekkel megvagyunk 150ezerből. Nyaralni is voltunk,nem nyomorgunk csak odafigyelünk...úgyhogy kérdező ha odafigyeltek nem lesz gond. Nekünk nagyon sok a fizetnivalónk de ez van. Ennyi marad ha mindent befizetünk, beosztjuk nem panaszkodunk. Itt a gyakorin amúgy is mindenki csak fél millás fizetésre és sok millás megtakarításra szülne,ami szép és jó....csak vénasszony lennék mire családom lenne.
2016. aug. 4. 16:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

nekem egy gyerekem van de ennél jóval többől sem jövünk ki :D

az életszínvonal nagyon nem mindegy. nem lehetetlen hogy kijöjjetek ennyiből, de ha normális, minőségi élelmiszereket akarsz neki adni, és élményeket, meg mondjuk felkészülni hogy esetleg valami betegséggel születik aminek költséges a kezelése (most nem kell nagyon rosszra gondolni, elég mondjuk ha glutén allergiás, és veheted a zsömle darabját 120 ftér)

akkor nem ártana a baba mellett beiratkozni suliba és valami olyan szakmát választani, amivel jobban lehet keresni, emellett elgondolkodni azon, hogy feljöjjetek Budapestre vagy olyan nagyvárosba, ahol jobban lehet keresni

2016. aug. 4. 16:37
 16/20 anonim ***** válasza:
14es válaszoló leírnád hogyan tudtok ennyiből kijönni? Én most azon gondolkodok hol tudnék még spórlni.
2016. aug. 4. 16:41
 17/20 Betu ***** válasza:
51%
Mi is simàn kijonnenk, mi ennél kevesebből megélünk hàrman. Igaz, hogy most még a szüleimnél egy kétgeneràciós házban. Nem panaszkodunk amit akarunk mindent megveszünk, a kisfiam semmiben nem szenved hiànyt. A pàrom nagyon életrevaló és szemfüles!😉 Mindenből kihozza a legjobbat.
2016. aug. 4. 21:05
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
simán kijöttök majd ennyiből, csak oda kell figyelni.
2016. aug. 4. 22:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a välaszokat :)
2016. aug. 5. 10:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hogy alakult végül, mennyi lett a bevétel és abból sikerült e kijönnötök?

2020. dec. 17. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!