Az anyukák miért hiszik azt hogy az állatok csakis azért lettek kitalálva, hogy az ő gyerekük szórakoztassák/veszélyeztessék?
"Az a gyerek aki nem imádja az állatokat abba már belenevelték."
Hát ezt kikérném magamnak.Sosem neveltem ilyesmit a gyerekeimbe,sőt,mégis félnek/féltek a kutyáktól.Állat- és természetszeretetre neveljük őket,de sajnos nekünk nincs kutyánk,így ritkán találkoznak velük.Az sem segít a dolgon,mikor "tukmálják" rájuk a kutyások a kutyájukat,hogy milyen aranyos,simogassák meg.Ami miatt meg majdnem megvertem egy kedves kutyást:jó viccnek tartotta,h a felnőtt,póráz és szájkosár nélküli vizslája megkergette a fiamat,akinek a kutya a nyakáig ért.Sikítva menekült előle,és a kedves hölgy csak a hisztérikus ordításomra volt hajlandó visszahívni a kutyáját.Mert szerinte nem bánt,én pedig direkt arra nevelem a fiam,h féljen a kutyáktól.Ez nagyban elősegítette nála a kutyák szeretetét.
Úgyh bár pont az ellenkező végről,de tökéletesen megértem a kérdezőt.Ne erőltessük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!