Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az anyukák miért hiszik azt...

Az anyukák miért hiszik azt hogy az állatok csakis azért lettek kitalálva, hogy az ő gyerekük szórakoztassák/veszélyeztessék?

Figyelt kérdés
Konkrétan a Mások tulajdonában lévő állatokról van szó. Csak ezt a kettő oldalt ismerem. Vagy azt hiszik hogy minden állat gonosz, beteg dög, vagy pedig azt hiszik minden állat azért van hogy szórakoztassa a gyereket, és mindenkinek kötelező átadni az állatát a gyereknek, és aki nem teszi az mit képzel? Sok állatunk van így elég nagy tapasztalatom van. Mire jó ez? Miért vagyok én szemét, bunkó ha nem engedem hogy foglalkozzanak az ÉN tulajdonommal? Nem azt csinálok vele amit én akarok? A legritkább esetben kérdezik meg hogy mit szabad, de sokszor engem észre sem vesznek. Mások is erről számolnak be. De más emberekkel nagyon még sosem volt bajom csak a gyerekekkel meg a szüleikkel. Tényleg én lennék a rossz?
2010. jún. 26. 23:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
45%

"Az a gyerek aki nem imádja az állatokat abba már belenevelték."

Hát ezt kikérném magamnak.Sosem neveltem ilyesmit a gyerekeimbe,sőt,mégis félnek/féltek a kutyáktól.Állat- és természetszeretetre neveljük őket,de sajnos nekünk nincs kutyánk,így ritkán találkoznak velük.Az sem segít a dolgon,mikor "tukmálják" rájuk a kutyások a kutyájukat,hogy milyen aranyos,simogassák meg.Ami miatt meg majdnem megvertem egy kedves kutyást:jó viccnek tartotta,h a felnőtt,póráz és szájkosár nélküli vizslája megkergette a fiamat,akinek a kutya a nyakáig ért.Sikítva menekült előle,és a kedves hölgy csak a hisztérikus ordításomra volt hajlandó visszahívni a kutyáját.Mert szerinte nem bánt,én pedig direkt arra nevelem a fiam,h féljen a kutyáktól.Ez nagyban elősegítette nála a kutyák szeretetét.

Úgyh bár pont az ellenkező végről,de tökéletesen megértem a kérdezőt.Ne erőltessük.

2010. jún. 30. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!