Olcsóbb ugráló állatok minősége milyen?
Figyelt kérdés
Az olcsóbb ugráló állatok (pl. Teszveszen, Vaterán 2500-3000 Ft. körüliek) mennyire stabilak és masszívak?2010. dec. 5. 22:22
1/3 anonim válasza:
anyámék eleinte ilyeneket vettek az oviba, de 1-2 hét alatt mindegyik tönkrement. Nnyilván otthoni használatnál tovább tart, de az összehasonlítás végett mondom, hogy aztán megvették a 7ezer ft-os rody-t és már két éve nyúzzák és a világon semmibaja, néha kicsit fel kell fújni de ennyi.
ebből kiindulva én is rody-t vettem, már egy éve nyúzzák, minden nap elő van véve és sokat ugrálnak/bírkóznak vele - és még egyszersem kellett fújni.
Játékboltos ismerősöm mondta, hogy az olcsóbbakból kb minden 5. eleve lukasan jön ki a nagykerbe, ő eleve nagyobb tételben rendel emiatt mert mindig van nagyszámú hibás amit egyből cseréltetni kell.
2/3 anonim válasza:
700 ft-ért vettem egy csacsit bababörzén használtan, tök jó, semmi baja, pedig a lányom hónapok óta nyúzza. 3 ezerért egyébként nálunk a piacon az újakat árulják.
3/3 A kérdező kommentje:
A 700 Ft-os milyen fajta? Én mindenképp újat akarok venni, és nem szeretném ha hamar tönkremenne, illetve állandóan leeresztene. A fiam 2 éves lesz, és elég durván nyúzza a hasonló játékokat. A Rody elég drága, jó lenne nekünk valami hasonló, de jó minőségű.
2010. dec. 7. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!