Az anyukák miért hiszik azt hogy az állatok csakis azért
lettek kitalálva, hogy az ő gyerekük
szórakoztassák/veszélyeztessék?
1/31 A kérdező kommentje:
Tehát ők miért nem gondolnak soha másra, mutatnak egy kis toleranciát?
ÖÖ... a drogteszted pozitív lett, vagy negatív?
2010. jún. 26. 23:53
3/31 A kérdező kommentje:
Már elnézést de ez egy valós probléma és engem érdekel, szóval jogom van kiírni.
De mi a gondod!? Ebből nekem az jön le, hogy az a bajod, ha a gyerekek megsimogatják az utcán a kutyádat.. mert ha így van, akkor nálad valóban nem ok valami.
2010. jún. 26. 23:59
5/31 anonim válasza:
Tény, hogy folyton kisgyerekek kapkodnak a kutyám felé, anélkül, hogy bárki megkérdezné tőlem, a kutya gazdájától, hogy szabad-e, anyukáknak eszükbe sem jut engedélyt kérni. Pedig jó lenne, mert ha baj történik, akkor késő bánat. Az én kutyám kistermetű, nagyon szelíd, de akkor sem szabad csak úgy odaengedni hozzá a gyerekeket. A kérdés többi része nem világos..?
2010. jún. 27. 00:01
Tudod az a baj,hogy itt nem konkrétan a kisgyerekekkel és az anyukákkal van a gond,hanem úgy általánosságban az emberekkel.Főleg vidéken,ahol azon az elven élnek,hogy a kutya házőrzére és láncra való...
2010. jún. 27. 00:02
Már bocsi, de ha veszélyes állatod van, vagy tényleg nem akarod, hogy a gyerekek "nyomorgassák", akkor nagyon határozottan, de kedvesen meg lehet oldani az ilyen helyzeteket. Pld. azt mondod, hogy "bocsánat, de ne fogja meg a gyerek, mert most jövünk az állatorvostól, és beteg", vagy valami más szöveggel. Nehogy már mártír arccal szenvedjél, mikor megsimogatja valaki az állatodat.
Jó lehet nem drogos vagy, de én sem értem miről hadoválsz? Milyen sok állatról, meg tulajdonodról, és észre sem vesznek? Bemennek a gyerekes anyukák az állatfarmodra és csesztetik az állataidat? És milyen gyakran mag hányan vannak? És téged nem is látnak, hogy ott vagy? Egyáltalán honnan tudják a gyerekes anyukák, hogy állataid vannak és miért kérik, hogy add át őket? Vagy hol? És előírják neked, hogy mit csinálj és mit nem, mikor nem is látnak?
Nem értem én sem, komolyan.
Ha leírtad volna konkrétan a bánatodat, és nemcsak így a nagy általánosságba hadoválnál összevissza, talán kaphatnál értelmesebb válaszokat is a drogtesztesnél.. amúgy meg jogos volt az első kérdése :)
2010. jún. 27. 00:04
Én anyuka vagyok, és nem hiszem azt, hogy az állatok szórakozásra valók.
A gyerekemet arra fogom tanítani, hogy állatszerető és állatvédő legyen. Nem szabad általánosítani, sok jóérzésű szülő és gyermek van.
Amúgy biztosan igazad van. Pedagógus vagyok és tapasztaltam az általad leírtakat.
2010. jún. 27. 00:05
Kapcsolódó kérdések: