Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tobi toys csúszdát rendelt...

Tobi toys csúszdát rendelt már valaki? Tapasztalat érdekelne. Nagyon jó áron találtam, de minősége érdekelne azért.

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 23. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi vettünk 3 métereset. Viszonylag vékony (meghajlik, amikor cipeled), de házi használatra szerintem teljesen megfelel. Én úgy gondolom, megéri az árát, még a horror szállítási ktg-gel is.
2010. máj. 23. 14:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! De akkor házi használatú csúszdának teljesen jó, ugye? Na igen, a 2,5 méter 9000 Ft, szállítással is "csak" 15, amúgy meg nem találtam 20 alatt. :O
2010. máj. 23. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:
A párom fém állványt csinált a csúszdának, már kipróbáltuk, teljesen jó, csak még nincs összeszerelve, mert nincs kész a kapaszkodó a létrához. Mondjuk, a vége le lesz rögzítve a talajra, de csak azért, nehogy a viharos szél elvigye. (betonra csavarozva egy nagy fagerenda darab, és erre lesz csavarozva az alja, biztos, ami biztos.)
2010. máj. 23. 18:55
 4/10 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem is érdekelnének tapasztalatok a csúszdával kapcsolatban, főleg az anyaga érdekelne. Van-e olyan erős anyaga mint amit itthon árulnak?

2010. jún. 12. 08:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Már 2 hete használatban van, nagggggyon jó!!!!!! Tök ugyanolyan, mint amit néhány helyen már láttam, s ők Mo-n vették huszonezerért. Még én is kipróbáltam, bátran ajánlom!
2010. jún. 13. 13:01
 6/10 anonim válasza:
Köszi, sokat segítettél! Akkor ezek szerint nem olyan vékony, hanem az a rendes hagyományos, hamar megérkezett?
2010. jún. 14. 08:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Kb másfél hét alatt érkezett, semmi gond nem volt. Én a szállítási díjat is előre elutaltam, így a futárnak semmit nem kellett már fizetni. Ha gondolod, lefotózom a játszónkat, de még nem festettem le teljesen a fát. :)
2010. jún. 14. 10:05
 8/10 anonim válasza:
Oké, köszi az jó lenne, az nem baj, ha nincs lefestve:)
2010. jún. 15. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Azóta is jó a tapasztalat? Én most rendelnék, ma láttam a vaterán. Minden oké vele?
2011. márc. 29. 19:33
 10/10 anonim válasza:

Egy hete szereltem fel egy ilyen csúszdát 4 éves kisfiamnak. A rendelés folyamata viszonylag rendben volt, bár a 2 hetet szigorúan munkanapokban értik. Előreutalással fizettem, (mert így olcsóbb) és megbízható volt az eladó.

A problémám inkább a csúszda leírásával van. Egy része nem valós. A 100 kg teherbírás igaz lehet, bár egy picit bemozdul a csúszda a 16 kg-os kisfiam alatt is...

Felnőttként én is kipróbáltam, de az 52 cm-es szélesség kamu, (valójában 42 cm a külső méret és 32 cm (!) a vályú-rész) ezért majdnem beszorult a hátsó felem....

Összegzés: tizenpáréves korig megfelelő a csúszda, nem túl széles fenekű gyermekek esetén, viszont felnőttek lecsúszására alkalmatlan.

Majd ősszel lecsavarozom és zárt helyen teleltetem, s tavasszal jelentkezem, mi újság a csúszda állagával...

Igaz hogy nem üvegszálas (csak sima műanyag) de bízom benne, hogy nem csak egy szezont fog kibírni.....

2011. jún. 10. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!