Tobi toys csúszdát rendelt már valaki? Tapasztalat érdekelne. Nagyon jó áron találtam, de minősége érdekelne azért.
Sziasztok!
Engem is érdekelnének tapasztalatok a csúszdával kapcsolatban, főleg az anyaga érdekelne. Van-e olyan erős anyaga mint amit itthon árulnak?
Egy hete szereltem fel egy ilyen csúszdát 4 éves kisfiamnak. A rendelés folyamata viszonylag rendben volt, bár a 2 hetet szigorúan munkanapokban értik. Előreutalással fizettem, (mert így olcsóbb) és megbízható volt az eladó.
A problémám inkább a csúszda leírásával van. Egy része nem valós. A 100 kg teherbírás igaz lehet, bár egy picit bemozdul a csúszda a 16 kg-os kisfiam alatt is...
Felnőttként én is kipróbáltam, de az 52 cm-es szélesség kamu, (valójában 42 cm a külső méret és 32 cm (!) a vályú-rész) ezért majdnem beszorult a hátsó felem....
Összegzés: tizenpáréves korig megfelelő a csúszda, nem túl széles fenekű gyermekek esetén, viszont felnőttek lecsúszására alkalmatlan.
Majd ősszel lecsavarozom és zárt helyen teleltetem, s tavasszal jelentkezem, mi újság a csúszda állagával...
Igaz hogy nem üvegszálas (csak sima műanyag) de bízom benne, hogy nem csak egy szezont fog kibírni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!