Honnan tudhatom meg azt hogy a feleségem szereti vagy nem szereti a gyermekünket?
Feleségem 26eves én pedig 31, lányunk 15 hónapos. Én heti szinten járok haza külföldről. Együtt alszanak hétköznap, hétvégén én kelek fel az majd teszem be az ágyba a szoptatáshoz. Úgy vettem észre hétköznap sokkal elevenebb a gyerek mint hétvégente. Na mindegy történt egy eset most hétvégén hogy összevesztünk mert én mondtam neki hogy altatásra érjünk haza, és nem viszem el karácsonyi fotózásra ruhát venni, ezen pedig annyira berágott hogy a babakocsiba is aludhat és meg tudjuk etetni a gyorsétterembe én pedig haza kezdtem vezetni ő pedig kiszállt a piros lámpánál hogy nem jön velünk mert mi állandóan vitázzunk a gyerek miatt és oldjam meg egyedül ő pedig busszal jött haza. Na de ami miatt feltettem a kérdést hogy videózás közben a lányunk elkezdte csapkodni az anyját, majd azt mondta hogy ha még egyszer oda üt ő is oda fog csapni. Én erre közöltem hogy akkor ő nem is szereti. Na és természetesen jól összevesztünk, le is tiltott elérhetetlen lett számomra. Felhozta hogy neki zéró segítsége, wcre, fürdeni alvás időben tud enni sincs ideje mert ő az aki mindentől félti a gyereket, félti a kutyától a kályhától és hogy hogy képzelem én mikor ő teljesen elhanyagolja magát míg a gyereknek mindent megvesz, mindent megtesz érte. És hogy az ő életükben én bele sem látok. Hetente másfél napot bárki ki bírna. De megtudnám milyen lenne ha több időről lenne szó.
Nagyvonalakban ennyi a történet. Mit javasoltok?
Nem is kikapcsolódás lett volna neki a vásárlás, hanem szerintem kb az egyetlen esélye, hogy ruhát vegyen magára (szerintem neki kellett volna, nem a gyereknek) amit amúgy nem tesz meg (nyilván nem véletlen közli, hogy el van hanyagolva) de most a fotózás miatt muszáj lett volna, hogy valamit fel tudjon venni és normálisan nézzen ki a képeken. Erre te a vasárnapi apukaságod alapján elkezdesz neki okoskodni meg osztani az észt és leszarod, hogy esetleg neki is vannak igényei. A gyereknek semmi baja nem lesz, ha egyszer a babakocsiban alszik, de az anyja meg egyszer SE tud magára időt szánni, mikor meg félig tudna (mert most is ott van a gyerek, csak legalább félkézzel beszállsz) akkor meg te leszarod.
Te csak azt látod, hogy ketten elboldogultok, de ő egyedül van. Azon kívül, a gyereknek érdekes vagy, mivel ritkán lát, ezért a jelenléted már eleve leköti, könnyebb vele, aztán elmégy, az asszony meg egész héten magába van a felpörgött gyerekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!