Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha az exem el...

Mit tehetek ha az exem el titkolta előlem a gyermekünket?

Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ,mit szeretnél.Része akarsz e lenni a gyermek életének vagy sem.
2018. jún. 9. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
3%
semmit. hagyd.
2018. jún. 9. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mi az, amit tenni szeretnél? Erre a kérdésre lehetetlen válaszolni ennyi infóból.
2018. jún. 9. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben nincs hivatalosan másik apuka a képben, indithatsz apasági pert
2018. jún. 9. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi a celod es egyaltalan mit akarsz elerni?
2018. jún. 9. 21:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Nincs másik apa.

Minimum azt szeretném hogy láthassam rendszeresen a gyerekem

2018. jún. 10. 00:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, írd már le egy kicsit bővebben, hogy mi a helyzet, ne kelljen minden információmorzsát harapófogóval kihúzni belőled, mert így nem lehet segíteni.

Mennyi idős gyerekről van szó, mikor tudtad meg, hogy van gyereked, mit mondott neked az anya, amikor megtudtad, hogy van, meg tudtátok-e beszélni a továbbiakat, stb?

2018. jún. 10. 00:38
 8/10 A kérdező kommentje:

A gyerek 16 hónapos most

A héten egy jó barátom elmondta hogy a csaj vissza költözött és hogy van egy gyereke. Megkérdeztem a csaj tesóját akivel jóban voltam anno és mondta hogy azért költözött el a csaj régen mert terhes lett és a szülei nem akarták hogy a mi városunkban maradjon és szégyent hozzon a családjukra

Felhívtam a lányt, elmondta hogy tényleg az enyém de nem akarja hogy találkozzak vele.

2018. jún. 10. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Navégre.

Akkor első körben próbáld meg rávenni a lányt, hogy ti ketten találkozzatok és megbeszéljétek felnőtt módjára a helyzetet. Mindenki mondja el, hogy mit akar, hogyan képzeli a továbbiakat.

Ha ő nem akarja, hogy legyen közted és a kislány között kapcsolat, te viszont igen, akkor indíthatsz pert. Ha az anya azt mondja, hogy nem te vagy a gyerek apja, akkor apasági per, apasági vizsgálat, ennek költségét a pervesztes fizeti. Ha tényleg te vagy az apa, akkor nincs mitől tartanod, viszont ha kiderül, hogy nem te vagy, akkor fizetheted a teljes perköltséget, ami nem kis összeg.

Ha megállapítják, hogy te vagy az apa, akkor utána lehet foglalkozni azzal, hogy kié a felügyeleti jog, mennyi kapcsolattartást ítélnek meg, és mennyi tartásdíjat.

De jól gondold meg, mit csinálsz, mert onnantól, hogy hivatalosan is te leszel az apa, már nem vonhatod vissza, és minimum 18 éves koráig tartási kötelezettséged lesz.

2018. jún. 10. 20:04
 10/10 A kérdező kommentje:

És van olyan indok ami miatt nekem ítélhetnék a gyereket?

Nem akarom elvenni az anyjától csak kíváncsi vagyok

2018. jún. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!