Mit csináljak hogy megértse a feleségem hogy külön ágyba kell szoktatni a kislányunkat?
Semmit. Gyereket sírni nevelesi célzattal soha nem hagyunk.
Abban viszont igazad van,hogy megszokna. Nem kapna visszajelzést az igényeire, es egy ido után mar nem is jelezne.
"Gyereket sírni nevelesi célzattal soha nem hagyunk."
Tehát akkor mindig minden kívánságát, hisztijét teljesítjük a gyereknek, csak nehogy sírjon?
Egy hároméves gyerek már nem baba. Meg lehet vele beszélni dolgokat, át lehet szoktatni a saját ágyába. Nem lesz lelkisérült, nem törik meg a bizalma.
Mondd meg a feleségednek, hogy szeretnél normális, pihentető alvást. Ha nagyon nem akarja, szerintem is költözz külön ágyba simán. Majd rájön.
És így szex sincs. De neki az sem hiányzik.
Mondtam már neki nem értimeg.
Azért más egy három hetes kisbaba, de a tiétek már 3 ÉVES!
Tessék leülni és megbeszélni ezt a dolgot, és FOKOZTOSAN átszoktatni.
Ez senkinek nem jó.
Nálunk mondjuk kezdettől fogva külön aludt, mikor beteg volt, akkor is én/apja cuccolt át mellé, de nem engedtem hozzánk szokni.
Látom, milyen kínban vannak aztán a szülők, meg a gyerek is, hogy vissza kéne szoktatni.
Akkor vesd fel a felesgéednek, hogy neked nincs szükséged lakótársra - azt bárhol találsz -, mert ő momentán csak az ebben a "házasságban".
Gondolja át, milyen is eg RENDES kapcsolat.
Jah, gondolom a feleséged szoktassa át, meg a feleséged szenvedje végig azokat az éjszakákat, mikor az átszokàs miatt bőg... Miért nem szoktatod te àt a gyereket??
Sose szexeltek? Na, az nem attól van, hogy a gyerek veletek alszik!
Egy hónapban 1x. De azért van mert velünk alszik.
Nem mondtam h egyedül szoktassa át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!