Mit csináljak hogy megértse a feleségem hogy külön ágyba kell szoktatni a kislányunkat?
3 évesen már kb oviba megy szeptemberben, nem?
Tökéletesen megértem a problémádat kérdező. Az anyuka a gyenge pont a gyerek esetében, mert sír és azzal tud rá hatni, hogy az ágyba vigye éjszakára.
Egy rakat ilyen műsor is van. Pl. Szuperdada stb. ahol a szakembert pontosan ilyen problémák miatt hívták ki. Nézz meg egy párat.
Nem tartom jó ötletnek ennyi idősen az együtt alvást, főleg ha valamelyik felnőttet ennyire zavarja.
Na,nálunk is így volt. Csak én az anyuka vagyok.
Eleinte szépen, külön ágyban aludt baba (átjártam természetesen minden nyekkre,akkor még"csak" az volt a dolgom)
Aztán nem ébredt éjjel.
Később,közel a 2 éves korhoz a párom kitalálta,hogy szegény gyerek,egyedül alszik,ő vele alszik.
Onnantól így van. Már 3,5 éves a gyerek,az enyém a régi közös ágyunk,ő még a gyerkőcök alszik.
A szexuális életünk előtte se volt heti szintű,de most így kb 1,5 éve talán 3-4 havonta egyre rá tudom venni. Talán
Indokok:fáradt,sokat dolgozunk mindketten,te is biztos álmos vagy...Jó, tényleg. Én 240-250 órát,ő 200 óra körül dolgozik,de itt más a gond.
Tippem nincs kérdező,csak leírtam,hogy lásd,van ez fordítva is.
sajnos sok anyánál elgurul a gyógyszer, én amúgy sem vagyok együtt alvás párti, az első gyermekágyas időszakot leszámítva, amikor valóban mindenkinek az a legjobb és mindenki úgy tud pihenni a legjobban, ha anyuka a gyerekkel marad éjjelre.
De aztán ahogy már megérik az idegrendszere az önálló alvásra, el kell felejteni a non stop cicin csüngést, együtt alvás és társait - kivéve ha az mindkét szülőnek megfelel...ha már benne van a dackorszakban, persze hogy nehezebb, aztán meg az ovi kezdés...nem értem hogy aki anya hogy nem gondol erre, aztán jönnek azzal, hogy a gyereknek az a jó ha velem alszik....nem nem az a jó neki, mert később sokkal nehezebb neki az elválás, mikor már ovis, hát látom az együtt alvós anyuka ismerőseimen hogy vért izzadnak a beszoktatásnál :(
szóval próbálj meg beszélni a feleségeddel, ha szex sincs, az a nagyobb gond, teljesen rátelepedett gondolom a gyerekre, a legjobb lenne pár napra átpasszolni nagyinak, töltsetek időt kettesbe, hogy rátaláljon újra az ízére annak, milyen amikor csak rád figyel :) bár gondolom nem is alszik akkor nagyon el máshol ill. mással...ez a 3 évesen szoptatom a gyereket, 3 évesen nincs el mássla csak anyával, 3 évesen nem alszik a saját ágyában stb áltlában együtt járnak, hála a kötődő agymenésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!