Tényleg mindent fel kell adni egy kisgyerekért? Buli, pasi, magánéüet?
Nem járok bulizni, csak dolgozok. Átlagba 5órakkor itthon vagyok. Nagyon ritka mikor túlórázni kell.
Mivel kevés létszámú a csapat ezért elszoktunk menni egyet ebédelni születés és névnapkor.
Ez a buli tart két órától 5-6ig.
Még kapcsolatba voltam nem lehettünk együtt fél órát mert rosszat tesz a gyereknek.
Tényleg felelőtlenség mert néha magammal is akarok foglalkozni és kikapcsolódni?
Tényleg nem havi szintű. Egész évben ez a délutáni parti 10alkalom.
A kapcsolatnak meg már így is vége...
Egyedülálló anyuka vagyok szüleimmel élek.
Anyum vigyázz a gyerekre, mert most itthon van.
Ő problámázik azon, hogy kevés időt töltök a gyerekkemmel.
Meg minek járok el, miért nem vagyok a fiammal.
Párkapcsolatba is mikor még megvolt a párom cirkuszolt félóráért, mert a pasinak is el kell fogadni a gyereket nemcsak engem.
Miért akarok kettesbe lenni vele és ő nem vigyázz rá, mert az én gyerekem...
Azért kérdezem, hogy mert van egy gyerekem már nem lehet más elfoglaltságosom csak a gyerkőc?
Vagy tényleg rossz anya vagyok mert elmegyek olykor olykor a munkatársaimmal?
Éjszakára még nem maradtam ki mióta megvan a kicsim.
Mekkora a gyerek? Mikor fogtok elköltözni anyádék nyakáról? Mikor fogsz egy normális párkapcsolatot kialakítani, aki nem a “pasid”, hanem a párod/férjed/TÁRSAD lesz és a gyerkőccel együtt kellesz neki?
Nem kell feladni semmit, de a gyermeknek joga van az édesanyjához. Ha gobdolkodtál volna, mielőtt a világra hoztad és normális párkapcsolatban szülsz, akkor nem lenne ez. 2 gyermekem van, szerelmes vagyok a férjembe, kiegyensúlyozott a magánéletem. Bulit nem igénylek, de évi 5-6 színház vagy hasonló egész estés program a férjemmel sima ügy.
Anyukadnak nem inkabb az a gondja, hogy meg mindig ott laktok, es nem szeretne annyit vigyazni a gyerekre?
Az igenyed jogos, elkoltozhetsz, fogadhatsz bebiszittert azokra az orakra, o majd nem fog problemazni. A gyermeket nem anyukad vallalta, hanem te.
Anyum vállalta.
Itthon van márciustól.
Mondtam neki majd viszem az oviba 8ra és megyek érte ha végeztem.
De nem hagyj legyen itthon a kicsi vele.
Szereti őt.
Lehet nyűg vagyok a nyakán de most jutok el addig, hogy tudjak kölcsönt felvenni és vásárolni egy lakást kettőnknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!