A fiúk nem szerethetik a gyerekeket, miért van az hogy ha egy pasi szereti a kicsiket, akkor buz1, vagy pedo? 16F
Pedig ez így van, ha soha nem mondják ki, akkor is. Egy 16 évest még nem néznek ki ha ölelget egy kisgyereket vagy játszik vele, legfeljebb ciki lehet a haverok előtt, de semmi több. Egy 30-40 évest már annál inkább leszólnak.
Köszönhető annak, hogy sok nő annyira értéktelennek érzi magát, hogy bemeséli magának: "a gyereknevelés az egyetlen amiben ő jó lehet."
Na most, ha a férj átveszi a helyét, ő viszi uszodába, dokihoz, otthon marad amikor a gyerek beteg, és főz/mos rá, akkor hajlamos azt hinni hogy nincs is értelme a saját létezésének.
A másik az irigység: bezzeg a másik nő milyen szerencsés, milyen gondoskodó férjet fogott ki magának, míg ő otthon mosogat, gyerekre vigyáz látástól vakulásig, addig a másik helyett megcsinálja a pasi és elmehet kozmetikázni barátnőkkel trécselni, MICSODA SZEMÉTSÉG!
Ha egy ilyen nő meglát az utcán, uszodában, iskolában egy pasit aki a gyerekét kíséri el, netán át is öltözteti, elkapja a hisztiroham: "hogy képzeli a m*cskos pedofil, bejön a női öltözőbe és átöltözteti a kislányát?"
És ez a beteg gondolkodás átszivárog a társadalom egészébe, és - észrevétlenül - a pasik is így kezdenek el gondolkozni. Nézd majd meg magad 10 év műlva, ha meglátsz egy pasit egy 3 éves kislánnyal fagyizni, mi lesz az első/második gondolatod?
26/F
Sajnos egyet értek a korábbi véleménnyel!
Ez a társadalom sajnos egyre inkább elkorcsosul ezen a téren.
Amerikában például már azért is elitélhetnek valakit pedofilia miatt mert megsimogatta a hátát egy kisfiúnak. És ez nem tréfa, ez megtörtént már.
Tiszta téboly!!!
egyet értek az előttem hozzászólóval !
Egy fürdőben 2 szer visszadobtama labdád egy 5 éves
fiunak meg szóltam is hozzá,már pedónak néztek .
Egy idősebb jobb ha nem szól fatalabbahoz,főleg nem valami kedveset,mert azonnal pedofil lesz. Kicsit túl van lihegve ez a dolog.
63 F
Ekkor hülyeséget még nem hallottam. A társadalmunk agyi szintje ennyire a legaljára süllyedt volna? Mondjuk nem is nagyon csodálkozom rajta, hiszen azt sújkolják a leendő fiatalkorúakba is, hogy a melegség normális dolog. Ezért állnak ki az emberjogi aktivisták is.
Az iskolákban a Nemzeti Alap Tantervbe bele kellene venni, a csecsemő gondozást is, hogy átérezzék a gyerekek, hogy egy baba vállalása nem kis feladat. Érezhesse a gyerek, hogy férfiként mit tehet majd a gyerekéért és nőként mit tehet érte. Ez lenne a normális. Akkor talán nem lenne annyi válás. Akkor talán nem lennének ilyen eszement tézisek! De míg ma, a családrombolás a cél, sajnos ezt is eltudom képzelni, hogy létezik ilyen, csak még az én fülembe nem jutott el ez.
Csak gratulálni tudok a politikusainknak és egyéb emberjogi szervezetek és médiának a káros szemlélet kialakításához és a hozzásegítéséhez.
Csak azt nem tudom, ha majd több lesz a meleg, mint a hetero, akkor hogyan fogja majd a társadalom reprodukálni magát? A melegek kikből és hogyan születnek? (ez csak költői kérdés volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!