Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 6 éves kislányomnak születésna...

6 éves kislányomnak születésnapi party-t tartunk. Jó ez a menü a gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Vagy egyáltalán ezeken kívül is nagyon-nagyon megköszönök minden tippet, ugyanis sosem csináltunk még gyerekeknek party-t, mi sem voltunk, mi nyitjuk ezt a hagyományt úgymond.

5-8 éves gyerekek lesznek, vegyesen lányok és fiúk.

A torta egy kastély formájú mindenmentes epertorta lesz, illetve lesz még mellett egy kisebb csoktorta is. Rendeltem még sajtos rudakat. Ezek fixek már.

Amit még gondoltam, hogy csinálok:

- Ízesített túrós sonkatekercs

- Játékos formájú pizzafalatkák és mini szendvicsek (pl maci, cica, szivecske, mosolygós fej, nyuszi) - ebből többféle ízvariáns

- ropi, chips, almaszirom

- zöldség falatkák

- néhány apró pékáru

- gyümölcsök ilyen módon: [link]

Italnak gondoltam gyerekpezsgőt a koccintáshoz, illetve almalevet, narancslevelet, szőlőlevet, cukormentes kólát, szénsavas vizet, szénsavamentes vizet

Bármilyen kiegészítés jöhet, ami szerintetek jó, szeretném, ha igazán szuper lenne ez a nap mindenki számára.

Amit még megemlítek: végigkérdeztem az összes szülőt, egyik gyereknek van laktózérzékenysége, a többieknek semmi és egyikük sem diétázik. Ezért a mindenmentes torta és persze amihez kell sajt pl szendvicsek az mentes sajtból fog készülni.

2018. okt. 30. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

2-es vagyok.

Minden frusztrát lepontozónak romoljon meg a befőttje. Soha nagyobb boldogságotok ne legyen az életben. Ahogy nézem: nincs is ...

2018. okt. 31. 09:49
 12/14 A kérdező kommentje:

Hú, de sokan írtatok! Nagyon köszönöm mindenkinek a tippeket, tanácsokat!

A kóláról annyit, hogy tudom több gyerekről, hogy kólázik, valaki az isibe is azt viszi. Én sem tartom jó ötletnek, mondjuk nekem szerencsém van ilyen téren, mert a gyerek az apjára és rám ütött, mi nem iszunk meg semmit vizen kívül, viszont ugye kell a többi gyerekre is gondolnom, ezért gondoltam.

Nagyon tetszett, mint ötlet a koktélpult, az mindenképpen lesz.

A sonkatekercset ötletét kicseréltem mini fasírtgolyóra és ez az előre elkészített édesség csomag is nagyon ötletes!

2018. okt. 31. 12:25
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
Néhai kólázással, partikon nincs baj ne aggódj! Gyerekek imádják és úgyis csak kicsit adsz nekik nem literszámra fogják inni! Amelyik szülö nem akarja gyereke igyon, úgyis mondani fogja! Legyen nyugodtan kóla!
2018. nov. 4. 21:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Mesélj, milyen volt a buli? ;-)
2018. nov. 6. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!