6 éves kislányomnak születésnapi party-t tartunk. Jó ez a menü a gyerekeknek?
Vagy egyáltalán ezeken kívül is nagyon-nagyon megköszönök minden tippet, ugyanis sosem csináltunk még gyerekeknek party-t, mi sem voltunk, mi nyitjuk ezt a hagyományt úgymond.
5-8 éves gyerekek lesznek, vegyesen lányok és fiúk.
A torta egy kastély formájú mindenmentes epertorta lesz, illetve lesz még mellett egy kisebb csoktorta is. Rendeltem még sajtos rudakat. Ezek fixek már.
Amit még gondoltam, hogy csinálok:
- Ízesített túrós sonkatekercs
- Játékos formájú pizzafalatkák és mini szendvicsek (pl maci, cica, szivecske, mosolygós fej, nyuszi) - ebből többféle ízvariáns
- ropi, chips, almaszirom
- zöldség falatkák
- néhány apró pékáru
- gyümölcsök ilyen módon: [link]
Italnak gondoltam gyerekpezsgőt a koccintáshoz, illetve almalevet, narancslevelet, szőlőlevet, cukormentes kólát, szénsavas vizet, szénsavamentes vizet
Bármilyen kiegészítés jöhet, ami szerintetek jó, szeretném, ha igazán szuper lenne ez a nap mindenki számára.
Amit még megemlítek: végigkérdeztem az összes szülőt, egyik gyereknek van laktózérzékenysége, a többieknek semmi és egyikük sem diétázik. Ezért a mindenmentes torta és persze amihez kell sajt pl szendvicsek az mentes sajtból fog készülni.
2-es vagyok.
Minden frusztrát lepontozónak romoljon meg a befőttje. Soha nagyobb boldogságotok ne legyen az életben. Ahogy nézem: nincs is ...
Hú, de sokan írtatok! Nagyon köszönöm mindenkinek a tippeket, tanácsokat!
A kóláról annyit, hogy tudom több gyerekről, hogy kólázik, valaki az isibe is azt viszi. Én sem tartom jó ötletnek, mondjuk nekem szerencsém van ilyen téren, mert a gyerek az apjára és rám ütött, mi nem iszunk meg semmit vizen kívül, viszont ugye kell a többi gyerekre is gondolnom, ezért gondoltam.
Nagyon tetszett, mint ötlet a koktélpult, az mindenképpen lesz.
A sonkatekercset ötletét kicseréltem mini fasírtgolyóra és ez az előre elkészített édesség csomag is nagyon ötletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!