6 éves kislányomnak születésnapi party-t tartunk. Jó ez a menü a gyerekeknek?
Vagy egyáltalán ezeken kívül is nagyon-nagyon megköszönök minden tippet, ugyanis sosem csináltunk még gyerekeknek party-t, mi sem voltunk, mi nyitjuk ezt a hagyományt úgymond.
5-8 éves gyerekek lesznek, vegyesen lányok és fiúk.
A torta egy kastély formájú mindenmentes epertorta lesz, illetve lesz még mellett egy kisebb csoktorta is. Rendeltem még sajtos rudakat. Ezek fixek már.
Amit még gondoltam, hogy csinálok:
- Ízesített túrós sonkatekercs
- Játékos formájú pizzafalatkák és mini szendvicsek (pl maci, cica, szivecske, mosolygós fej, nyuszi) - ebből többféle ízvariáns
- ropi, chips, almaszirom
- zöldség falatkák
- néhány apró pékáru
- gyümölcsök ilyen módon: [link]
Italnak gondoltam gyerekpezsgőt a koccintáshoz, illetve almalevet, narancslevelet, szőlőlevet, cukormentes kólát, szénsavas vizet, szénsavamentes vizet
Bármilyen kiegészítés jöhet, ami szerintetek jó, szeretném, ha igazán szuper lenne ez a nap mindenki számára.
Amit még megemlítek: végigkérdeztem az összes szülőt, egyik gyereknek van laktózérzékenysége, a többieknek semmi és egyikük sem diétázik. Ezért a mindenmentes torta és persze amihez kell sajt pl szendvicsek az mentes sajtból fog készülni.
A túrós sonkatekercset hagyd, a szendvicsek és a pizza fog fogyni.
Illetve hagyd a cukormentes kólát is, elég a gyümöcslé. Nálunkbalhé lenne, ha a kicsik bulijánkoffeines ital lenne felszolgálva.
Én a chopset is hagynám, helyette elég a ropi meg az almaszirom. Sőt, én almaszirmot és pattogatott kukoricát szolgálnék inkább fel. Jobban értékelik.
Nálunk a gyümölcsnyársnak volt a legnagyobb sikere.
Nálunk az icipici fasìrt fogyott meglepő mértékben, meg a falatnyi pogácsák.
Szuper buli lesz ez chips és kóla nélkül is.
Még eszembe jutott: nálunk apuka keverte a koktélokat, a különböző gyümölcsleveket lehetett vegyesen kérni, néhány előre kipróbált variációnak adtunk fantázianeveket. Célszerű kisebb pohár, mert végigpróbálják mindet! Imádták.
6 éves fiamnak volt fasirtgolyó, pizza falatok, mini pogácsa.
Banán, narancs, ananász kiwi volt felkockázva. Üdítő fanta narancs, rostos alma, barack.
Volt koktél pult ahol, gyümidarabok bubis vagy mentes víz volt szörppel csavaros szívó szállal.
Ezen kívül volt hidegtál az a felnőtteknek de volt, hogy a gyerekek is ettel róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!