Jó szülőnek tartod magad?
Figyelt kérdés
Igazából az érdekelne, szerinted mitől jó szülő egy szülő, milyen egy jó szülő-gyermek kapcsolat, mert ismerek én olyan szülőket is, akik amellett is kitűnő anyának és apának érzik magukat, hogy verik, és akár nyilvánosan is megalázzák a saját gyermeküket, vagy úgy nevelnek, hogy a gyermek tíz év múlva is rettegve gondol vissza a gyerekkorára, de azt érzik, hogy mindent megadtak, mert anyagi támogatást biztosítottak.2018. okt. 25. 19:29
3/7 anonim válasza:
Nem fognak a lányaink saját lakást kapni, sem autót. Most sem kapnak meg minden szir-szart. De rengeteg élményben van részük, együtt van a család, van sok játékuk és szép ruháik. Ha ki kell segîteni őket, az menni fog, felnőtt korukban is. Szeretjük őket és jó példát mutatunk a házasságunkkal is, tudják, hogy az anyukájuk és apukájuk imádják egymást. Úgy érzem, jó szülők vagyunk, és remélem, ők is így gondolják.
4/7 anonim válasza:
Igen annak tartom magam. A gyermekeim boldogak, kiegyensúlyozottak, okosak, jól neveltek, igényesek önmagukra és a környezetükre, nyitottak és alapvetően őszinték hozzánk. Ettől lesz egy szülő jó szülő. Minden más ehhez csak eszköz, de a cél hiába jó a szülőben, ha az eléréséhez rossz eszközt használ pl verés...az ki ütközik majd a gyereken is mert a fenti tulajdonságokból legalább 3-4 nem fog kialakulni.
5/7 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok eléggé türelmes. Ennek ellenére a gyerekem okos, értelmes, illemtudó.
6/7 anonim válasza:
Mondjuk inkabb atlagosnak. Van amiben mas szulo tobbet enged, van amiben kevesebbet. A türelem se végtelen, de nem is robbanók 5 perc után. Értelmes határokon belül mindent megpróbálok megadni a gyerekmnek
7/7 anonim válasza:
Igen, és a gyerekeim is igy gondolják :-) Nagyon kötődünk egymáshoz, maximális a bizalom, ezt tudják de soha nem élnek vissza. Tudják a határokat anélkül hogy fel kéne emelnem a hangom. Tudják hogy bármit megteszek értük, mindig számíthatnak rám. Jó tanulók, okosak, figyelmesek. Én nem voltam gyerekként ilyen egyszerű eset és pont azért tudom szerintem mit szeretne egy kamasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!