Kaptatok ma GYED-et? Azok válaszoljanak elsősorban akik utalással kapják
Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 11:03
11/12 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az utolsó válaszoló írta. Nem tudom, már a sokadik kérdést olvasom, hogy nem jött a GYED meg ilyesmi, de hát a fizetések se szoktak még ilyenkor mindenkinek megjönni. Ez eddig is így volt. Én is 10-én kaptam fizetést, addigra kell hogy utaljanak, mert a bérszámfejtést is így csinálják, hogy legkésőbb 10-én tudjanak utalni.
Annyiban javítanám ki az előttem szólót, hogy nem a munkahely adja a GYED-et, hanem az állam, csak a munkahely igazolja, hogy mennyi jár.
12/12 anonim válasza:
Ez nem egészen így van, mert nekem nem a cégem utalja, hanem a Fővárosi és pest megyei egészségügyi központ, Vác. Nekem egyenesen onnan jön!
De egyébként ma reggel megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!