Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korodig szülnél?

Hány éves korodig szülnél?

Figyelt kérdés

Mi az ami még belefér ?

Tudom,hogy 20-30 között a legoptimálisabb de nem mindenkinek sikerül elsőre.

2018. okt. 24. 08:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
44%
Talán 35. De ez sok mindentől függ. Ezt a 35-öt úgy mondom, hogy nekem már megszülettek a gyerekeim (3) és nem szeretnék többet. 32 vagyok. Szeretném, ha még mi is viszonylag fiatalok lennénk amikor ők a tinikorba lépnek. Ha 35 évesen kezdtem volna, csak 1 gyerekünk lenne.
2018. okt. 24. 08:37
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
max.40
2018. okt. 24. 08:40
 3/28 anonim ***** válasza:
55%
45
2018. okt. 24. 08:42
 4/28 anonim ***** válasza:
75%
Volt, amikor azt gondoltam, 35 a felső határ. Azán ez kitolódott 40-re. Az orvos szerint 42-ig belefér, addig nyugodtan próbálkozhatunk. Jó lenne nem várni addig, de azt gondolom most, talán afölött már tényleg nem.
2018. okt. 24. 08:45
 5/28 anonim ***** válasza:
81%

Nem a szám a lényeg. Hanem hogy maga az ember milyen. Anyám 42 évesen szülte húgomat, de már akkor olyan "öreg volt", mint egy 60 éves.

Barátnőm most 42 éves, 5 éves a fia, ő meg 10-et simán letagadhat. EL tudnám képzelni, hogy szül még (nem fog). Nemcsak kinézetre, hanem mentalitásra, felfogásra is...

SZóval a kor csak egy szám. Nagyon nem mindegy, ki van mögötte.

2018. okt. 24. 08:54
 6/28 anonim ***** válasza:
64%
Anno úgy gondoltam, ha 30ig nem jön össze, akkor nem lesz gyerekem. 28 évesen szültem. Akartam anno második gyereket is, de az első apja lelépett, a páromra pedig majd' 40 évesen tálaltam rá, ah pedig nekem már túl sok volt. De mindenki maga dönti el, hogy neki mi a megfelelő életkor
2018. okt. 24. 09:02
 7/28 anonim ***** válasza:
42
2018. okt. 24. 09:17
 8/28 anonim ***** válasza:
58%
Azt mondanám, hogy 35-36 évesen lennék terhes utoljára. De 30 éves vagyok, 27 évesen szültem az elsőt, 3 hónapon belül érkezik a második, szóval esetemben nem arról van szó, hogy vagy szülök később, vagy nem lesz gyerekem. Ha egy se lenne addig, lehet tovább adnék esélyt. Jelenleg az a megállapodás a férjemmel, hogy nem tudjuk még, legyen-e harmadik, de ha lesz, akkor 35 éves koromig kéne kitalálni, utána már inkább hagyjuk.
2018. okt. 24. 09:18
 9/28 anonim ***** válasza:
58%

Az elsőt mindenképp 30 alatt, ha többet szeretnék. Ha nehezen jönne össze, akkor 35-öt mondanék, de addigra már szerintem 1000 kivizsgáláson, idegességen és egyéb dolgon túl lennénk. Ha 35ig nem jönne össze az első, túl lennénk sok éven, inszemen, lombikon és mindent megpróbáltunk volna, akkor megpróbálnám elengedni, és az örökbefogadáson gondolkodnék. Persze nem vagyok ebben a helyzetben, úgyhogy ezt így nehéz megmondani, hogy abban a helyzetben mit tennék.

Mi 2-t szerettünk volna, a fiam 27 éves koromban jött. De mivel akkor elég gáz volt az anyagi helyzetünk, így mindenképp nagy korkülönbségben gondolkodtunk, de max. 35 éves korig akartam szülni. Aztán azt mondtuk, hogy jöhet, 34 éves koromban született a lányom. Majd elkezdtünk vágyni a 3. babára is (nem CSOK és társai miatt!), már jó az anyagi helyzetünk, így belefér. Februárban pozitívat teszteltem, márciusban missed ab. lett a vége. Így még jobban szerettük volna a 3. babát, de ezt az évet adtuk neki, ha nem jött volna össze, akkor elengedjük. Én 36 vagyok, 37 leszek, mire megszületik.

2018. okt. 24. 09:24
 10/28 anonim ***** válasza:
67%
35
2018. okt. 24. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!