Te hatalmas összegért szülnél gyereket egy világsztárnak, majd lemondanál a gyerekről?
Cristiano Ronaldo kapcsán jutott eszembe a kérdés,aki újabb béranya segítségével vállal gyereket...
Tehát a nő kap egy hatalmas összeget,majd minden kapcsolatot megszakít velük..
Jól jönne az a 10-20 millió dollár de mivel én érzelmes ember vagyok, tuti, hogy annyira ragaszkodnék a gyermekemhez, hogy nem tudnék lemondani róla.
Ronaldo gyerekei idővel tudni akarják majd, hogy ki volt az anyjuk, és miért mondott le róluk, még akkor is ha piszok gazdag gyerekek.
Jó,de a gyereknek meglenni mindene.
És egy középosztálybeli nő sem fog munkával soha ennyi pénzre szert tenni.
Ha nő lennék,én biztos bevállalnám,annak ellenére,hogy saját gyereket soha nem is akartam.
Amúgy,ha a gyerek 18 éves lesz,és megakarja keresni az anyját,megteheti.
Itt inkább arról van szó,hogy Ronaldo nem akar egy nővel élni,akivel összeköti a gyerek.Ez nem a gyerekről szól.
Hanem arról,hogy nem akar családban élni.
Nem te leszel az anyja. Csak kihordod az ő petesejtjükből és és spermájukból összehozott magzatot. Ezért nem is fog soha megkeresni a gyerek felnőttként. Ez a béranyaság. Nem a saját gyerekét adja el valaki.
Én nem vállalnám egyiket sem. Ami bennem fejlődik, az az én részem. Nem tudnék lemondani róla.
Milyen hülyeséget írsz már (egyik) utolsó, a béranya petesejtjéből is lehet gyerek. Főleg, ha egy egyedülálló férfi kér gyereket. Meg pároknál is van olyan, hogy nincs petesejtje a nőnek és azért béranyáé lesz a petesejt. SŐT! Még olyan is van hogy valaki csak a petesejtjét adja egy párnak, akiknél a nő hordja ki a gyereket, csak mivel saját petesejtből ezért vagy azért nem megoldható, ezért fizetnek valakinek, hogy adjon nekik, hogy mégis legyen így gyermekük.
Ronaldo újabb (két) gyerekét se simán csak egy béranya hordja ki a barátnője helyett, hanem nem is a barátnője petesejtjét használja.
Amúgy szerintem nem hülye a csávó, így is megvannak a gyerekei, amiket akar és nincs dráma az életében meg semmi sem köti össze egyetlen egy volt nőjével sem, akikkel sose lehet tudni mi lesz a helyzet, meg nem-e csak a gyerekkel akarják magukat bebetonozni CR mellé a luxusba meg a rivaldafénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!