Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te hatalmas összegért szülnél...

Te hatalmas összegért szülnél gyereket egy világsztárnak, majd lemondanál a gyerekről?

Figyelt kérdés

Cristiano Ronaldo kapcsán jutott eszembe a kérdés,aki újabb béranya segítségével vállal gyereket...

Tehát a nő kap egy hatalmas összeget,majd minden kapcsolatot megszakít velük..

2017. márc. 18. 18:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%

Nem. A saját testemet, életemet és egészségemet nem kockáztatnám. A gyerekemért igen, pénzért nem.

Mert minden terhesség kockázatos, és akár a nő életébe kerülhet, vagy maradandó károkat okozhat.

Ha CR nem akar nőt, de gyereket igen, örökbe is fogadhatna...

Amúgy mindig van, aki lemond a gyerekéről. Ingyen is, nem csak pénzért. Szerinted honnan vannak az örökbefogadható gyerekek?

2017. márc. 18. 19:13
 12/28 A kérdező kommentje:

Gondolom valószínűleg fiatal nőt fizetett meg ezért,ott pedig nem állhat fenn komplikáció,illetve ennek esélye elég kicsi.

Nyilván nem egy idősebb nőről volt szó..

2017. márc. 18. 19:16
 13/28 anonim ***** válasza:
82%

"ott pedig nem állhat fenn komplikáció,illetve ennek esélye elég kicsi."

Kvára el vagy tévedve. Nincs köze a kornak ahhoz, hogy ki mennyire szakad.

2017. márc. 18. 19:18
 14/28 anonim ***** válasza:
94%
11# de saját gyereket akar, ami teljesen normális igény. Ha lehet neki, akkor miért fogadna örökbe valaki elől gyereket, akinek meg nem lehet és pénze sincs béranyát fogadni?
2017. márc. 18. 19:23
 15/28 A kérdező kommentje:

Jó,hát akkor ezzel az erővel senki nem szülne:d

Mások ingyen is bevállalják ezt a minimális kockázatot.

A 40 éven tartó fizikai munka jóval károsabb a testnek,mint egy egyszeri szülés,aztán életed végéig nem kell dolgoznod semmit.

Sőt,még plasztikai sebészre is telik,ha a terhesség megcsúnyítja a testet.

2017. márc. 18. 19:31
 16/28 anonim ***** válasza:
85%

8asba van valami, lehet paranoiás Ronaldo vagy ilyesmi. Fiatalkorom nagy kedvence Kurt Cobain is tulajdonképpen úgy járt, hogy ráakaszkodott Courtney, nagy hamar teherbe is esett, gyakorlatilag tönkretette az életét (na nem a gyerekkel, hanem azzal, hogy mennyire mások voltak ő csak a pénzt akarta, Kurt meg a hírnevet meg a pénzt se tudta se élvezni se kezelni és nem is vágyott rá, valami kalyibája volt a luxus otthon mellett, amit meg Courtney akart meg ilyenek, több hangfelvétel is van róla, hogy a nő gyakorlatilag a férje idegösszeroppanásával is úgy volt, hogy legalább több lemezt tudnak majd eladni és több lesz a pénz, el kell adni a sztorit az újságnak gyorsan, aztán miután öngyilkos lett (vagy megölette, mert állítólag válni akart és a nő féltette az életszínvonalat) azóta úgy kezeli a férje együttesének minden ügyét, mintha az övé lenne és neki több joga lenne bármihez mint maguknak a túlélő tagonak. Meg gyakorlatilag azóta is ebből az egészből él meg sütkérezik a rivaldafényben. Holott, ha anno nem esik teherbe, ma azt se tudná senki, hogy ki a fene ő egyáltalán, csak egy barátnője lett volna a sok közül.

Híresen és gazdagon én is tartanék tőle, hogy vajon nem-e csak azért. Nyugaton ennek még neve is van, hogy egyes nők behálózzák a gazdag férfiakat és gyorsan teherbe is esnek véletlen, hogy bebiztosítsák maguknak a jólétet. Én se szertnék szerintem úgy járni, de saját gyerekre biztos vágynék akkor is.

2017. márc. 18. 19:33
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
"Ha nő lennék,én biztos bevállalnám" - igen kérdező, csakhogy nem vagy nő, ezért nem úgy látod a dolgot, ahogy egy nő. :)
2017. márc. 18. 19:56
 18/28 anonim ***** válasza:
86%

Off:10-es válaszoló..Én senkit sem ismerek,aki vaginától ànuszig szakadt volna (persze lehet,hogy van ilyen,de manapság kórházi körülmények között ritkaság), úgyhogy ha ez tart vissza, alaptalan a félelmed...

On:nem,nem szülnék pénzért senkinek,akármennyiért sem.

Még csak sejtettem,hogy várandós vagyok,de az első pillanattól kezdve kötődtem a gyermekeimhez.

2017. márc. 18. 21:06
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan Cristiano Ronaldo-nak ingyen is, csak természetes úton történjen a fogantatás *.*
2017. márc. 18. 21:18
 20/28 A kérdező kommentje:

Én azt hittem amúgy,hogy simán lefeküdt a nővel:D

Akkor még + pont is,hogy lehetett egy világsztárral paráználkodni:D

2017. márc. 18. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!