Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te hatalmas összegért szülnél...

Te hatalmas összegért szülnél gyereket egy világsztárnak, majd lemondanál a gyerekről?

Figyelt kérdés

Cristiano Ronaldo kapcsán jutott eszembe a kérdés,aki újabb béranya segítségével vállal gyereket...

Tehát a nő kap egy hatalmas összeget,majd minden kapcsolatot megszakít velük..

2017. márc. 18. 18:30
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

61%-os,gondolom itt pont az a cél,hogy nem akarja,hogy egy nő magához láncolja.

Mondjuk érdekes,hogy a gyerek érdekeit senki nem nézi.

Amúgy meg annyi árva gyerek van,nem tudom miért nem fogad örökbe egyet,miért olyan fontos,hogy az ő spermájából legyen a gyerek.

Persze pénze van,de ennyit nem ér szerintem az egész...

2017. márc. 18. 21:33
 22/28 anonim ***** válasza:
52%
Csak kíváncsiságból,miért ezzel van elfoglalva egy tini fiú szombat este?
2017. márc. 18. 23:43
 23/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tini:)

28 vagyok:d

2017. márc. 19. 00:11
 24/28 A kérdező kommentje:
Pont szülőképes korban:D
2017. márc. 19. 00:12
 25/28 anonim ***** válasza:
71%
Egyrészt nem hordanám ki más gyerekét, a 9 hónap alatt biztos elkezdenék kötődni hozzá, másrészt, ha a saját gyerekem lenne, biztos nem mondanék le róla. Szóval nem, nincs az a pénz, de sok proli nő megtenné, akiknek csak a pénz számít.
2017. márc. 19. 08:02
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Biztoshogynem
2017. márc. 19. 13:40
 27/28 anonim ***** válasza:
44%

1 millió dolláérért még férfiként is szülnék gyereket bárkinek, nemhogy egy világsztárnak! Sőt! 10 millióért még a feleségemet is rávenném.

De én becsületes, keményen dolgozó 2 diplomás ember vagyok. Jól tudom, hogy a büdös életben nem lesz ennyi pénzem. Szóval éjenek a világsztárok, akik indokolatlanul sokat keresnek! Egy youtube-on önmagát összevizelő ember is jobban meg van ma becsülve, mint egy orvos, vagy eg mérnök. A pénz ezt mutatja.

2019. máj. 5. 12:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem. Nem akarok terhes sem lenni, gyereket sem szülni jelenleg, tök mindegy, mennyi pénzt kapok érte.
2020. júl. 10. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!