Te hatalmas összegért szülnél gyereket egy világsztárnak, majd lemondanál a gyerekről?
Cristiano Ronaldo kapcsán jutott eszembe a kérdés,aki újabb béranya segítségével vállal gyereket...
Tehát a nő kap egy hatalmas összeget,majd minden kapcsolatot megszakít velük..
61%-os,gondolom itt pont az a cél,hogy nem akarja,hogy egy nő magához láncolja.
Mondjuk érdekes,hogy a gyerek érdekeit senki nem nézi.
Amúgy meg annyi árva gyerek van,nem tudom miért nem fogad örökbe egyet,miért olyan fontos,hogy az ő spermájából legyen a gyerek.
Persze pénze van,de ennyit nem ér szerintem az egész...
Nem vagyok tini:)
28 vagyok:d
1 millió dolláérért még férfiként is szülnék gyereket bárkinek, nemhogy egy világsztárnak! Sőt! 10 millióért még a feleségemet is rávenném.
De én becsületes, keményen dolgozó 2 diplomás ember vagyok. Jól tudom, hogy a büdös életben nem lesz ennyi pénzem. Szóval éjenek a világsztárok, akik indokolatlanul sokat keresnek! Egy youtube-on önmagát összevizelő ember is jobban meg van ma becsülve, mint egy orvos, vagy eg mérnök. A pénz ezt mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!