Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van még mindig ez a...

Miért van még mindig ez a begyepesedett nézet sokak fejében?

Figyelt kérdés

Hogy a fiúgyerek az igazi gyerek, az már valami, stb... "Fiút csak az igazi férfi tud csinálni" ... "Lány? Nem baj, majd talán legközelebb."

"Nem baj, az is aranyos végülis".

És egyéb hasonló megjegyzések hangzanak még ma is sok embertől, 2018-ban is...

Ja, és kérdés... Ez csak engem zavar?

(Az "Én nem foglalkozom az ilyenekkel" választ most ne ismételgessük, nem ez érdekel...)

2018. okt. 15. 12:24
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
A férjemet kérdezték, hogy mi van itthon. Mondta, hogy 2 lány. Erre a válasz: Ah, dolgozhatsz eleget betétre.
2018. okt. 15. 22:23
 32/43 anonim ***** válasza:
Ugyanazért amiért az a begyepesedett nézet is él még 2018-ban is, hogy aki nem szeretne gyereket vállalni az önző, értéktelen stb. Nagyon sok ember gondolkodik így. Ilyesmin nem tudsz változtatni, ahogy azon sem, hogy kinek mikor mibe van kedve belekötni:) Ne foglalkozz vele. Vagy nyugtasd meg, hogy majd beszélgettek, ha elmúltak a frusztrációi. Aki másokba beleköt pláne ilyen indokkal, az kompenzálni próbál valamit...
2018. okt. 16. 03:02
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Istenem 56%-os te reménytelenül ostoba vagy. Anyu apu ebben a szövegkörnyezetben te meg a férjed, nem a te anyád apád.

A lányt is megszeretted volna ELŐBB UTÓBB???

2018. okt. 16. 07:06
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg? Jajj de édes vagy. Igaz amíg be nem következik az előbb utóbb, a gyerek sérül lelkileg mert a nyomorék anyja még nem tudta megszeretni kukac nélkül.

De az kit érdekel, nem? Mikor az ilyen egybiteseknek szaporodhatnékja támad, akkor a gyerek lelkivilága az utolsó utáni.

2018. okt. 16. 07:07
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

"Én is azt gondolom mindenkinek kell egy fiú( lehet lepontozni). De nyilván nem mondom senkinek, csak én egyszerűen azt érzem egy lánnyal nem tudnék mit kezdeni."

Ohh,a leendő menyed helyében nem lennék... Mondjuk most a fiad helyében sem. Tipikus anyuci leszel, aki kicsi fiának egyetlen nő sem lesz jó.

2018. okt. 16. 07:47
 36/43 anonim ***** válasza:
13%

Drága 33as. Erre írtam "Ezeket a nőket tuti fiúnak várták, és éreztették is velük, hogy inkább fiúnak kellett volna lenniük!"

Ebben egyértelműen a nő szüleiről van szó.

Abba sajnos nem lesz beleszólásom milyen nőt választ, de igyekszem úgy nevelni, hogy legyen ehez is esze.

2018. okt. 16. 08:36
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

"de igyekszem úgy nevelni, hogy legyen ehez is esze"

Na és mi az elképzelés? Hozzád hasonló egybites, nő létére szexista nő legyen?

Fúú de fejbe rugdosnálak, ritka primitív lehetsz.

2018. okt. 16. 08:45
 38/43 anonim ***** válasza:
16%

Az valószìnű te vagy. Értelmes emberek nem rugdosnának senkit fejembe csak azért mert más a véleménye.

Én nem akartam lányt és ennyi. Szerencsére nem is az lett.

2018. okt. 16. 09:08
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes ember tisztában van azzal hogy 50-50 az esély lányra és fiúra is. És ha tudja hogy ő nem tudná feldolgozni ha lánya van, akkor nem szaporodik, mert nem fog ártatlan gyerekek lelkével, életével szórakozni.

Igen szerencséd van hogy fiad lett, mert ha lány lett volna most egyel több lelkisérült lenne a világon: miattad.

Hihetetlen hogy nem látod be mennyire gáz vagy. Én szégyellném magam a helyedben de nagyon.

2018. okt. 16. 09:27
 40/43 anonim ***** válasza:
16%
Mint írtam előbb utóbb feldolgoztuk volna nyilván. De biztos fájt volna mindig hogy nem lehetett soha fiam. Ez van. A jó Isten tudta, hogy megérdwmlek egy fiút.
2018. okt. 16. 09:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!