Ma voltam ultrahangon. Amensesem után 6ht 1 napos a terhesség de a petezsákom 8mm . A doki szerint 5hetesnek felel meg. És hogy nem fog megmaradni. De se pulzárt se szivmüködést nem nézet. Elveszthetem a babát? Volt más is igy?
Egy hét eltérés még nem a világ vége. Ha később fogant egy picivel akkor simán belefér. Pulzálást meg csak embrió produkál így nem is nézhette a doki.. petezsákban nincs szívműködés :) Egy hét múlva menj vissza a dokihoz vagy másikhoz, addigra kell legyen embrió, ha nincs akkor sajnos tényleg vége... De egyenlőre még bármi lehet... nem értem a dokid... nem 3 hét az eltérés csupán egy hét ami meg bőven belefér.
Drukkolok!
Most tényleg ilyen hülye dokik vannak,vagy más alapján mondta ezt???Szabálytalan a petezsákod?Mit írt a papírra pontosan???
Az utolsó menses csak hozzávetőleges adat.Ha petezsákot látott csak akkor 5 hetes terhes vagy,ennyi
Ha 2 hét múlva nem lesz pulzáló embrió,akkor esetleg mondhatna ilyet.De 5.héten,mikor még alig látni valamit,meg még a fogantatás ideje sem biztos..
Hát azért na,ez hihetetlen,hogy ilyet mondd.Nem is értem.
Szerintem másik dokihoz menj,nem bíznék benne...Kitartást!!!
Mondjuk az, hogy aprilis 18-i mensi utan majus 2-an volt ovud, az teljesen normalis, mert mensi elso napjatol 2 hetre van ovu 28 napos ciklusnal, de a terhessegi korba ez ugyanugy beleszamit. Tehat ez onmagaban nem indokolja a lemaradast.
Kerdes az, hogy kalkulator alapjan tudod, hogy akkor volt ovud (mert az csak tippelt, nem egyenre szabott), vagy kovetve volt a peteeres valamilyen modon es tenyleg akkor volt.
Ha kesobb is lehetett, akkor siman lehet, hogy minden rendben van, csak kesobb fogant.
Nekem pl kovetett peteeressel volt 6 hetesen 3 naposan masfel hetes lemaradasban a terhessegem (7mm-es volt a perezsak), vegul 2 heten belul lett embrio, szivpulzlas, de a lemaradas tovabbra is megmaradt es vegul elveteltem, valoszinuleg kromoszomarendellenesseg volt, ezert fejlodott eleve lassabban.
Drukkolok, hogy nalad az ovu csuszasarol legyen szo.
Sajnos csak 2 eset lehetséges:
- később fogant, ezért kisebb (minden rendben, meg fog nőni, lesz szívhang)
- félidőben fogant, de nem fejlődik rendesen, ezért kisebb - ilyenkor még nagyon egyformán fejlődnek, tehát amelyik lemarad, ott baj van. Én sajnos így jártam, végig kisebbnek mérték, a 8. héten elhalt, pedig volt szívhang előtte.
Drukkolj, hogy az előbbi legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!